Google Play Store: Αγαπημένες εφαρμογές

by - 5:45 μ.μ.

Πέρασε η εποχή που ανακαλύπταμε τον μαγικό κόσμο των Apps Stores, κατεβάζοντας οποιαδήποτε σαχλή εφαρμογή. Τώρα εξοπλίζουμε το κινητό ή το tablet με χρήσιμα προϊόντα οργάνωσης και προστασίας… μούσια! Ποιός δε κατεβάζει παιχνιδάκια στη συσκευή του?
Ελάτε να δούμε 6 αγαπημένα games, τα οποία με διασκεδάζουν σταθερά μέσα στο χρόνο. Επίσης για ξεκάρφωμα, σας έχω και ένα εργαλείο καθημερινού προγραμματισμού. Μια ατζέντα που θα λατρέψουν οι οργανωτικοί τύποι σαν εμένα και θα διευκολυνθούν εκείνοι, που μέχρι σήμερα σημείωναν τα ραντεβού τους πάνω σε πακέτα τσιγάρων!
Πρώτο και καλύτερο: ‘Cut the Rope’. Το βατραχάκι που σε κάνει να σκέφτεσαι εναλλακτικούς τρόπους να κόψεις ένα σχοινί! Μ’ αρέσει όλη η σειρά, αφού την έχω εξαντλήσει και περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη έκδοση. Αν όμως πρέπει να επιλέξω, τότε καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους: ‘Time Travel’.Άλλο ένα παιχνίδι της ‘ZeptoLab’, το ‘Pudding Monsters’. Παραδέχομαι πως με δυσκόλεψε καθώς προχωρούσαν τα levels, αλλά τελικά το τερμάτισα. Θα ενθουσιάσει όσους αγαπούν τους “χωροταξικούς γρίφους”.Where's My Water? 2’. Εκτός από ευφυΐα, θα χρειαστείς και δεξιοτεχνία. Μια μικρή απροσεξία στον τρόπο που αγγίζεις την οθόνη, μπορεί να σου στερήσει τη νίκη. Είναι εθιστικό και δε σταματάς αν δε βγάλεις όλες τις πίστες!Τι ‘Two Dots’? Εδώ κάνουν τελίτσες τα μάτια μου! Η ευνοϊκή στοίχιση κοινού χρώματος τελειών, θα σου γίνει εμμονή. Δεν έχω προλάβει να το τερματίσω ακόμα, αλλά είμαι σε καλή τελεία… εεε... σε καλό δρόμο!Χαχαχα! Και μόνο που το βλέπω γελάω! Μιλάω για το ‘Daddy Long Legs’. Ένα παιχνίδι χωρίς τέρμα… αν καταφέρεις να συγχρονίσεις τα βήματά του μαλλιαρού ξυλοπόδαρου ώστε να περπατήσει, μετά το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να σπάσεις το προσωπικό σου ρεκόρ. Και να το ξανά σπάσεις, και να το ξανά σπάσεις…Kami’: Ένα παιχνίδι βγαλμένο από την κινεζική - ανατρεπτική φιλοσοφία! Με έχει ενθουσιάσει πραγματικά! Τόσο πολύ, που δεν αρκέστηκα στη free version. Ανακαλύπτεις πόσο μάταια - περίπλοκα σκεφτόμαστε τελικά οι δυτικοί, προκειμένου να λύσουμε ένα απλούστατο πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που λύνεται μόνο με έναν τρόπο… τον πιο απλό!Το ‘Google Keep’ δε χρειάζεται συστάσεις… βρίσκεται εδώ για να πάρει απλώς τα εύσημα, για τη καθημερινή διευκόλυνση που μου προσφέρει. Τόσο για την ευκολία χρήσης, όσο και για τον άμεσο συγχρονισμό σε όλες τις συσκευές. Τόσο για τη γραφική εμφάνιση, όσο και για τα εύστοχα εργαλεία που διαθέτει. Απλά, δε θυμάμαι τι έκανα χωρίς αυτό! 

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0