Σήμερα τρώμε ψάρι

by - 11:35 π.μ.

Πελαγίσια τσιπούρα με λαχανικά και σολομός με ριζότο, το μενού για σήμερα. Όχι μόνο επειδή είναι καλοκαίρι και την περνάμε light, αλλά κι επειδή ο ‘Θαλάσσιος Κόσμος’ φροντίζει για εμάς!
Πεντανόστιμα και θρεπτικά πιάτα φτάνουν από τη θάλασσα στο τραπέζι μας, χάρη στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό που εξασφαλίζει η πολιτική της εταιρείας. Ο ‘Θαλάσσιος Κόσμος’ εξειδικεύεται στη παραγωγή, την επεξεργασία, τη τυποποίηση και εμπορία νωπών, κατεψυγμένων και μαγειρεμένων ιχθυρών.
Ο σωστός τρόπος...
επεξεργασίας και συντήρησης ψαρικών, προϋποθέτει κατάψυξη χωρίς καμία απόψυξη στα ενδιάμεσα στάδια της διακίνησής, μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή. Τα μεγάλα αλιευτικά σκάφη της εταιρείας, διαθέτουν ψυγεία. Έτσι, τα ψάρια καθαρίζονται και καταψύχονται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα αλιευθούν. 


Βακαλάος, καραβίδες, γαλέος, σφυρίδες, μύδια, φαγγρί, μπαρμπούνια, κιν κλιπ, κοκκινόψαρο, σαργός, γαρίδες, συναγρίδες, καβούρια, γλώσσες, ξιφίας και πολλά άλλα είδη ψαρικών, πωλούνται κατεψυγμένα, νωπά και μαγειρεμένα στον ατμό, σε συσκευασίες και πακέτα εξαιρετικού σχεδιασμού. Η εταιρεία έχει τιμηθεί με δύο βραβεία ‘Ermis 2013’ (λογότυπου & σχεδιασμού χώρου) καθώς έχει διασφαλιστεί και με πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου. Η ιστορία των 20 ετών που φέρνει πίσω της, της δίνει την εμπειρία και την ευκαιρία ανάπτυξης και επέκτασης. Με έδρα τη Καρδίτσα, γενέτειρα της ιδέας, το δίκτυο καταστημάτων της επωνυμίας διαρκώς διευρύνεται σε όλη τη χώρα αλλά και τις αγορές των γειτονικών χωρών. Μέχρι στιγμής, μετράει 21 καταστήματα σε: Αθήνα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμπάκα, Καστοριά, Κατερίνη, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Πτολεμαΐδα, Σέρρες και Τρίκαλα.
Γνωρίστε τον ‘Θαλάσσιο Κόσμο’ μέσα από τις πεντανόστιμες συνταγές του!  

You May Also Like

2 σχόλια

 1. Πω πω πω, πώς και μου ξέφυγε αυτή η τρομερή ανάρτηση... βλέπεις δεν τρώμε κρέας χρόνια τώρα αλλά μια φορά στο τόσο, τρώμε φρέσκο και καλό ψάρι!
  Χίλια ευχαριστώ!
  ΑΦ! χαμογελαστά! :)))))))))))))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρέπει να δοκιμάσεις αυτά τα πιάτα... σήμερα επέλεξα μύδια γιαχνί! Γιάμι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0