Έξυπνος γάμος

by - 2:29 μ.μ.

“Έξυπνος”, μπορεί να χαρακτηριστεί ένας γάμος, όταν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τελείται, διατηρούν έναν ποιοτικό χαρακτήρα χωρίς όμως να προκαλούν καταστροφικές οικονομικές συνέπειες.
Αυτή την εποχή λοιπόν, που τα μυστήρια του γάμου “παρελαύνουν”, ενώ ταυτόχρονα η μετοχή του χρυσού πέφτει, μια μέλλουσα νυφούλα έχει πολλά να σκεφτεί για να αποφύγει τα περιττά έξοδα. Παράλληλα όμως, θέλει να εντυπωσιάσει, αλλά και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των καλεσμένων της.
Κι εδώ μπαίνω εγώ, με τη λύση στα χέρια, για ένα τουλάχιστον από τα δύσκολα του γάμου. Σ’ αυτό το post δε θα δεις ιδέες για οικονομικές λαμπάδες, στέφανα και στολισμούς εκκλησίας... δε θα δεις προτάσεις catering, φωτογράφων ή μέρη όπου συχνάζουν τα κελεπούρια γαμπροί. Θα δεις όμως, μερικά classy επώνυμα φορέματα τα οποία μπορείς να αγοράσεις, φθηνότερα απ’ ότι θα νοίκιαζες ένα τυπικό - μεταχειρισμένο νυφικό από συνοικιακό κατάστημα!Καπάκι σου ‘χω και μερικά σανδάλια, σε περίπτωση που θα θελήσεις να επενδύσεις τα χρήματα της διαφοράς.Έτσι γίνεται μια έξυπνη αγορά, για έναν έξυπνο γάμο, από μια έξυπνη νύφη την οποία ο γαμπρός θα λατρέψει ακόμα περισσότερο, για το κοφτερό μυαλό της!

You May Also Like

2 σχόλια

 1. Ω! Ναι... φημιζόμαστε για τις καλύτερες προτάσεις γάμου & για την έντονη επιθυμία να παραμείνουμε εκτός αυτού! Χιχι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0