Που πάει η Ζέτα?

by - 1:59 μ.μ.

Που πάει η Ζέτα όταν αφήνει το No Excuse ακυβέρνητο;  Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω ανακοινώσεις… έχουν μαζευτεί πολλά πράγματα για τα οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω, οπότε ας ξεκινήσουμε με την ‘Ανακοίνωση No 1’ για σήμερα!
Πολύ πρόσφατα, μια νέα συνεργασία επικυρώθηκε μεταξύ εμού και ενός νέου -αλλά καθόλου άπειρου- site! Ο λόγος γίνεται για το ‘La Grèce J'aime’ (editor in chief: Ρούλα Μπάγια), το οποίο έχει αναλάβει μια πολύ δημιουργική αποστολή: την ανάδειξη της ελληνικής μόδας και των νέων ταλαντούχων Ελλήνων, των οποίων το έργο έχει άμεση σχέση με τον χώρο της μόδας. Η διεθνής προβολή του, έχει ως σκοπό την προώθηση και την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων μόδας, αλλά και την αποκατάσταση της φήμης, της σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας! Εκτενέστερα όμως γι’ αυτόν τον σκοπό, θα αναφερθώ σε ένα αφιέρωμα που θα ακολουθήσει πολύ σύντομα.
Ποιος είναι ο δικός μου ρόλος σ’ αυτό το guest; Στα πλαίσια της...
μηνιαίας στήλης ‘The Myths’, θα προβάλλονται προσωπικότητες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Σημαντικά πρόσωπα των τεχνών, των γραμμάτων, της επιστήμης και του πολιτισμού, θα “αναβιώνουν” μέσα από αφιερώματα, που θα φροντίσω να γράφω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναφερόμενα στη ζωή και τη προσφορά τους. Εκτός όμως από τα κείμενα, έχω αναλάβει την αποκλειστική σχεδίαση των πορτρέτων αυτών των ανθρώπων. Έτσι, με μοντέρνα ματιά και με τον σεβασμό που τους αξίζει, θα προσπαθήσω να αποδώσω τις ιστορικές αυτές φιγούρες. Θα τολμήσω, όχι μόνο να αποτυπώσω αυτό που η φυσική τους μορφή όρισε, αλλά να εκφράσω μαζί με αυτήν, τον συμβολισμό κάθε προσώπου, που χάραξε μέσα στη καρδιά μας! Στόχος μας φυσικά, είναι να προσφέρουμε κάτι νέο και “δελεαστικό” στον κόσμο του εξωτερικού, ώστε να διαδώσει την “πληροφορία”, ότι δηλαδή οι Έλληνες συνεχίζουν να είναι σημαντικοί!
Λοιπόν… start spreading the news!

Η στήλη ‘The Myths’ έχει ήδη ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, δείτε εδώ.

You May Also Like

4 σχόλια

 1. Πολύ πολύ καλή πρωτοβουλία!
  Εύχομαι γρήγορα τα καλύτερα!
  ΑΦιλάκια και περιμένω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να 'σαι καλά Άιναφετς για τις ευχές σου!!!
  Έχεις δίκιο μαγισσο-λούφαρα τελευταία! Θα επανορθώσω σύντομα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή αρχή αν και λίγο αργά το είδα.. Πάω να διαβάσω την δουλειά σου :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σ' ευχαριστώ πολύ Claire... ποτέ δεν είναι αργά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0