Οργάνωσε και τύπωσε το πρόγραμμά σου

by - 6:13 μ.μ.


Πότε κιόλας πήγε 8 του μήνα? Σαν χθες μου φαίνεται που ήταν 7! Οι μέρες περνάνε γρήγορα και μου κρεμάνε “κουδούνια τεμπελιάς” όσο δε κάνω αναρτήσεις, κι ας πνίγομαι στη πραγματικότητα από τις υποχρεώσεις! 
Ξέρεις, δε μ’ αρέσει να απέχω για πολύ από το blogging, από την άλλη όμως οι ώρες της ημέρας είναι 24 κι εγώ μόνο μία… πώς να τα βγάλω πέρα; Χρειάζομαι πρόγραμμα. Ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα που θα με βάλει σε μια σειρά συνέπειας, στρατηγικής και μεθοδικότητας. Τι; Το ίδιο χρειάζεσαι κι εσύ; Το ‘ξερα πως θα ταυτιστούμε… γι’ αυτό έψαξα και βρήκα μερικά planners, έτοιμα για εκτύπωση (τα συγκεκριμένα είναι επί πληρωμή, ωστόσο μπορείς να βρεις και μερικά δωρεάν). 
Άκου όμως και μια συμβουλή από έναν άνθρωπο που έχει φάει τα νιάτα του μέσα στους ημεροδείκτες: Το ιδανικό είναι να φτιάξεις το δικό σου οργανόγραμμα, sur mesure πάνω στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου. Μόνο...
έτσι θα εκμεταλλευτείς σωστά τον χώρο της ατζέντας, αλλά και τον χρόνο που διαθέτεις να την ενημερώνεις. 
Στις φωτογραφίες βλέπεις παραδειγματικά, μερικές ιδέες στοίχισης από bloggers planner, που θα σε βοηθήσουν να στήσεις το προσωπικό σου πλάνο. 


  
Δες περισσότερα printable planners εδώ και εδώ.

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0