Ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς!

by - 10:37 π.μ.


You May Also Like

2 σχόλια


 1. ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΛΗΔΕΣ....

  Στις ταινίες όλα είναι υπέροχα, φανταστικά και συγκινητικά αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε ένας λαθρομετανάστης ή μετανάστης αν θέλετε, που είναι καν αιμοδότης, όχι δα δότης μυελού των οστών... Όποιος αμφιβάλει να πάει να ρωτήσει στα νοσοκομεία εάν υπάρχουν αλλοδαποί αιμοδότες και δότες καταγεγραμμένοι στις σχετικές λίστες αιμοδοτών και δοτών. Εκτός του ότι οι ίδιοι δεν επιθυμούν να είναι δότες και αιμοδότες για πολλούς λόγους, το 98% αυτών είναι φορείς ηπατίτιδας, φυματίωσης και άλλων σοβαρότατων παθήσεων και ασθενειών. Καλό λοιπόν το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρόνια Πολλά καταρχήν… κρίμα που ξεκινάμε με γκρίνια. Προφανώς παρεξήγησες το μήνυμα του film, αγαπητέ ανώνυμε.
  Το μήνυμα δεν είναι: «Αγαπάτε αλλοδαπούς γιατί σας δίνουν αίμα, μυελό των οστών και νεφρά για αντάλλαγμα». Το μήνυμα είναι: «Θα πρέπει να σου δώσει τα σωθικά του για να τον δεις με αγάπη? Αγαπάτε αλλήλους ανεξαρτήτως φυλής. Μην αφήνετε το μίσος και τον ρατσισμό να σας παρασύρουν στη προκατάληψη».
  Θα πρέπει να έχουμε μεγάλο θράσος για να απαιτούμε τη προσφορά των ξένων σε μία αφιλόξενη για αυτούς χώρα, όταν μάλιστα δε το κάνουμε κι εμείς ως Έλληνες έξω. Το θέμα όμως δεν είναι ποιος μου δίνει το νεφρό του… το θέμα είναι αν πρώτα έχω δώσει εγώ την καλοσύνη μου (όχι σε ένα πρόσωπο, στο σύμπαν ολόκληρο!). Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τις ευαισθησίες και τους ηθικούς κανόνες του καθενός.
  Τα νούμερα και τα ποσοστά είναι χρήσιμα σε μια έρευνα, ένα άρθρο, αλλά όταν αναφέρονται σε μια κουβέντα, πείθομαι για 2 πράγματα: α) αυτός που τα αναφέρει λέει αερολογίες ή β) αυτός που τα αναφέρει έχει φανατιστεί με το θέμα και ξέρει κάθε λεπτομέρεια απ’ έξω. Εξίσου θλιβερά και τα δύο!
  Εύχομαι το 2014 να σου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0