Είσαι fashion blogger; Σε περιμένουμε στη κοινότητα 'Take me Out'!

by - 5:56 μ.μ.


Αυτό ακριβώς ήταν το intro της πρόσκλησης που έλαβαν πολλές fashion bloggers της Ελλάδας. Η αγάπη μου για τη μόδα, αλλά και η ανάγκη να επικοινωνήσω με κορίτσια που γράφουν για αυτήν, μου έδωσαν μια ιδέα: Να δημιουργήσω μια κοινότητα (στο Google Plus) μόνο για διαδικτυακούς συντάκτες της μόδας – μόνο δηλαδή, για fashion bloggers! 
Δε το σκέφτηκα για περισσότερο από 5 λεπτά και πριν το καταλάβω, ήδη είχα στήσει τη σελίδα της κοινότητας. Της έδωσα όνομα με τον ίδιο αυθορμητισμό! ‘Take Me Out’. Ένας τίτλος που παρακινεί κάθε “εκπρόσωπο” του style, να μας βγάλει έξω! Να μας ξεσηκώσει! Να μη μας αφήσει να γίνουμε “πιγκουινάκια” (ρόμπα, παντόφλα και θερμοφόρα μπροστά απ’ τη tv) αυτόν τον χειμώνα… κανέναν χειμώνα! 
Η επόμενη κίνηση, ήταν να προσκαλέσω fashion writers οι οποίοι διαθέτουν ένα υψηλό επίπεδο αισθητικής και ενημέρωσης του αντικειμένου, ώστε η κοινότητα να διατηρεί έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα. Με χαρά παρακολουθώ μέρα με τη μέρα (καθώς έχει κλείσει μόλις μια εβδομάδα από την ίδρυσή της) την κοινότητα να αποκτά όλο και περισσότερα μέλη! 
Η ανταπόκριση είναι άμεση και η ένωσή μας δημιουργική! Η κοινότητα ‘Take Me Out’ φαίνεται πως έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες απ’ ότι περίμενα. Μαζί μπορούμε να μοιραζόμαστε ιδέες, νέες τάσεις, fashion news, ανακοινώσεις διαγωνισμών, μπορούμε να...
εμπνέουμε και να συμβουλεύουμε η μία την άλλη! 
Είσαι fashion blogger; Δες τους όρους συμμετοχής, στην σελίδα της κοινότητας εδώ και στείλε την αίτησή σου. Επιφυλάσσονται πολλές μελλοντικές εκπλήξεις!

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0