Πώς να περιμένω?

by - 2:24 μ.μ.

Οι σημαντικές απαντήσεις, έρχονται συνήθως μετά από μεγάλο χρόνο αναμονής. Αναμονή. Βαρετή και βασανιστική αναμονή. Ποιος την αντέχει;
Για καλή μας τύχη όμως, ο Σεπτέμβρης -ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου-, είναι ο μήνας των απαντήσεων! Σκέψου… σχεδόν μας υποδέχεται με τα αποτελέσματα των πανελληνίων, επιβεβαιώνει ή ακυρώνει τις εκκρεμείς επαγγελματικές συμφωνίες… (είπα πως είναι ο μήνας των απαντήσεων, δεν είπα πως είναι πάντα καταφατικές!).
Δε δίνει όμως μόνο μαζικές απαντήσεις, αλλά και προσωπικές...
συνήθως μετά τη χαλαρότητα του ερωτικού καλοκαιριού, αυτή είναι η στιγμή που περισσότερες γυναίκες ανακαλύπτουν μια ύποπτη καθυστέρηση στον κύκλο τους! Ω! κι αυτή η αναμονή των δευτερολέπτων πάνω απ’ το τεστ, ξέρω πως είναι η μαρτυρικότερη όλων… από αφηγήσεις, μη φανταστείς! 
Anyway, να που βρίσκομαι κι εγώ σε θέση αναμονής, μιας σπουδαίας απάντησης. Αναμονή τριών μηνών και σκαλώνω στις τελευταίες μέρες! Νομίζω πως αυτό συμβαίνει σε όλους, γι’ αυτό θέλησα να μοιραστώ τη “φόρμουλα” που εφήυρα, ιδανική για να ρίχνει λίγο τους παλμούς της αγωνίας. Η “φόρμουλα” λειτουργεί σε περιπτώσεις που περιμένεις μια κριτική/βαθμολογία για έργο/εργασία σου. Όταν αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι τόσο το χαρτί που θα πιστοποιεί την αξία σου, όσο η ουσιαστική επιβεβαίωση της! 

Είναι οι τρεις παρακάτω ρεαλιστικές πιθανότητες που μπορούν να συμβούν:

Το έργο/εργασία σου, θα αρέσει στην κριτική επιτροπή:
1. Επειδή είναι έξυπνο και είναι αρκετά έξυπνοι για να το καταλάβουν.
Το έργο/εργασία σου, δε θα αρέσει στην κριτική επιτροπή:
1. Επειδή είναι έξυπνο και δεν είναι τόσο έξυπνοι ώστε να το καταλάβουν.
2. Επειδή είναι χαζό και είναι αρκετά έξυπνοι για να το αντιληφθούν! 

Βλέπεις; Τώρα είσαι περισσότερο προετοιμασμένος για μια αποτυχία αφού η πιθανότητα να διακριθείς είναι 1 στις 3. Από την άλλη όμως, η πιθανότητα να αξίζεις αυτή την αποτυχία είναι επίσης 1 στις 3! Δε χαίρεσαι; Έχεις περισσότερες πιθανότητες να είσαι εξυπνότερος από μια ολόκληρη επιτροπή! 
Υ.Γ. Εντάξει, θα βάλω αυτό το post στη κατηγορία funny… ήθελα μόνο να σαχλαμαρίσω μέχρι να βγουν τ’ αποτελέσματα!

You May Also Like

2 σχόλια

 1. Ok, otan teleiwsa tn anagnwsh m hr8e na pw "ta evales ola se ena mixer kai..." :p
  XAXAXAX

  SV

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και όλοι καταλάβαμε ποια είσαι! http://noexcus.blogspot.gr/2012/10/mixer.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0