Έρωτας και καλοκαίρι

by - 2:42 μ.μ.

Άφησα το καλοκαίρι να περάσει από “πάνω” μου, παρατηρώντας προσεκτικά όλα τα “χνάρια” που αφήνει. Χρυσή επιδερμίδα, ξενυχτισμένα μάτια, κάποιο τσίμπημα στο πόδι, θαμπά μαλλιά και αναμνήσεις αμέτρητες!
Τι μας αρέσει τόσο σε αυτή την εποχή; Θέλω να πω, πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει και τα προβληματάκια της, όμως τη λατρεύουμε παρ’ όλα αυτά! Μοιάζουμε ανήμποροι να της αρνηθούμε τη συμμετοχή μας, τον στροβιλισμό μας μέσα της! Είναι ο έρωτας που μας κινεί; Σ’ αυτό το σημείο, ο αγαπημένος μου συγγραφέας υποθέτω θα έλεγε: «Είναι το φως της Ελλάδας και μέσα απ’ το φως… ο έρωτας». Φτάνω έτσι στο συμπέρασμα, πως αν κανείς αφαιρέσει τον έρωτα απ’ τις θερμές αυτές αχτίδες, θα του μείνει μόνο ζέστη! Ενοχλητική και ανυπόφορη ζέστη!
Έρωτας είναι το βλέμμα, η ακοή, οι πόροι του δέρματος που μένουν ανοιχτοί, γεφυρώνοντας το μέσα με το έξω! Είναι η ικανότητα να δέχεσαι τα πράγματα με μια...
ανάσα ευχαρίστησης. Είναι η απόλαυση του να μοιράζεσαι κι η ανακούφιση του να εκφράζεσαι! Είναι η επιλογή να ζεις, ακόμα κι αν οι συνθήκες δε το επιτρέπουν! Έρωτας είναι η επιθυμία να ερωτευτείς! 
Singles και couples μοιράζονται τον έρωτα ανεξάρτητα απ’ το είδος. Πλατωνικός ή ολοκληρωτικός, ένας ερωτισμός διαχέεται σαν αεράκι ανάμεσά μας και “ξαποσταίνει” στις αυθόρμητες στιγμές. Να… εκείνη τρυπώνει στην αγκαλιά του να γλυτώσει απ’ τη βραδινή ψύχρα, ο άλλος σπάει το ψημένο καλαμπόκι στα δύο να της προσφέρει το μισό, αυτός χαζεύει τον λικνιστό χορό της, η άλλη τον κοιτά κρυφά μέσα απ’ τα γυαλιά της φίλης της, εκείνος σκύβει στο αφτί της και ψιθυρίζει κάτι που χάνεται στη δυνατή μουσική. Όταν ξέρεις να τον εκτιμάς, ξέρεις και να τον χαίρεσαι!
Αύριο έχουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Την “επίσημη τελετή λήξης” του καλοκαιριού. Ακόμα κι αν δε βρήκες έναν λόγο να ερωτευτείς μέχρι σήμερα, αυτός είναι ένας! Η αυριανή νύχτα θέλει έρωτα, λευκό κρασί κι ένα ήσυχο μέρος να θαυμάσεις τον πλανήτη των ονείρων!

You May Also Like

1 σχόλια

 1. Και να λιώνω απο τη ζέστη, το καλοκαιρι μ δεν το αλλάζω με τπτ.. Βεβαια λένε κάθε εποχή έχει και τη γοητεία της αλλά τη γοητεία του καλοκαιριού δεν τν χορταινω με ΤΙΠΟΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0