Η Google ξέρει από καλές φάρσες!

by - 6:36 μ.μ.

Όλες οι πρωταπριλιάτικες φάρσες της ‘Google’ μαζεμένες: 
 
Google Nose

Η Google ξεκινά τη νέα εποχή αναζήτησης με… μυρωδιές. Όπως θα δείτε και εδώ, μπορείτε πια να αναζητήσετε μυρωδιές αντικειμένων που θα κάνουν την εμπειρία και τη μάθησή σας, πιο ολοκληρωμένη. Μπορείτε, δηλαδή, να αναζητήσετε τη λέξη σκόρδο και στα αποτελέσματα αναζήτησης να έχετε την δυνατότητα να κάνετε download την μυρωδιά του. Πατώντας ‘Μυρίστε’, εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας προσκαλεί...
να πλησιάσετε τη μύτη σας όσο πιο κοντά μπορείτε στην οθόνη και να πατήστε enter.


Google Maps – Βρες τον θησαυρό

Μία από τις πρώτες «φάρσες» της ‘Google’ για την πρωταπριλιά, είναι οι χάρτες. Όταν μπείτε στους χάρτες της ‘Google’, θα δείτε δεξιά και πάνω την επιλογή ‘Θησαυρός’. Πατώντας το, θα δείτε τον χάρτη της περιοχής που σας ενδιαφέρει σε μορφή πειρατικού χειροποίητου χάρτη.
Σύμφωνα με τη ‘Google’, η ομάδα του ‘Street View’ που είχε πάει στον Ινδικό ωκεανό για να διευρύνει το υποθαλάσσιο ‘Street View’, ανακάλυψε τον  χάρτη του περιβόητου William “Captain” Kidd, γνωστού πειρατή, που σημείωσε με ένα απροσδιόριστο τρόπο τον τόπο που έκρυψε τον θησαυρό του. Για να βρείτε το θησαυρό, καλείστε να λύσετε τους διάφορους γρίφους που βρίσκονται στον χάρτη αυτό. Σημειώστε τις παραμέτρους συστήματος που βλέπετε κάτω αριστερά στο παράθυρό σας, μαζί με την παραίνεση, να προσέξετε μη σκίσετε τον χάρτη όσο τον ξεδιπλώνετε.


Το You Tube κλείνει

Το ‘You Τube’ επιλέγει το καλύτερο video που έχει φτιαχτεί… και βάζει λουκέτο μέχρι το 2023.
Σοκ στην παγκόσμια ιντερνετική κοινότητα προκάλεσε η ανακοίνωση του ‘You Τube’ πως μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, κλείνει. Κλείνει για να μπορέσουν στα επόμενα 10 χρόνια, 30 χιλιάδες τεχνικοί και celebrities, να αξιολογήσουν όλο το οπτικοακουστικό υλικό που έχει γίνει upload, ώστε να επιλέξουν το καλύτερο βίντεο παγκοσμίως. Το καλύτερο βίντεο, θα ανακοινωθεί το 2023, όταν θα ανοίξει και πάλι η υπηρεσία!


Οι στύλοι ταχύτατου internet της ‘Google’

Ένα νέο προϊόν της ‘Google’ ανακοινώθηκε και αποτελεί το τελευταίο επίτευγμα του μυστικού εργαστηρίου ‘GoogleX’. Είναι οι στύλοι της Google. Πρόκειται για στύλους που φέρνουν ακόμα πιο κοντά την οπτική ίνα της ‘Google’ στους χρήστες. Με το επαναστατικό προϊόν αυτό, η ‘Google’ αλλάζει την ιδέα του ‘fiber to the home’ σε ‘fiber to the pole’ με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην κάθονται πια στο σπίτι τους για να απολαμβάνουν υψηλών ταχυτήτων internet, αλλά να μαζεύονται δίπλα στους στύλους της Google, να κατασκηνώνουν εκεί και να περνούν μέρες ολόκληρες με πολύ υψηλές συνδέσεις στους υπολογιστές τους.


Gmail Blue

Όλα γίνονται μπλε στο Gmail. Η Google χρόνια δούλευε πάνω σε αυτό το project και το παρουσιάζει.


Οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, σερφάρουν!

Όσοι χρησιμοποιούμε Google Analytics, διαπιστώνουμε σήμερα, πρωταπριλιά, ότι στον χάρτη που μας δείχνει τις περιοχές απ’ όπου μας διαβάζουν οι επισκέπτες μας, έχουμε κάποιους… πρόσθετους. 41 επισκέπτες από το ‘Διεθνή Διαστημικό Σταθμό’ και πιο συγκεκριμένα από το δωμάτιο ελέγχου.


Google SCHMICK από την Αυστραλία

Αν ζείτε στην Αυστραλία και θέλετε να κάνετε μία ανακαίνιση αλλά δεν έχετε το κονδύλι, η εκεί ομάδα της ‘Google’, σας προσφέρει την δυνατότητα να αλλάξετε το σπίτι σας στο ‘Street View’ με το ‘Google SCHMICK’ (Simple Complete House Makeover Internet Conversion Kit). Σας δίνει εκατοντάδες επιλογές για να χρησιμοποιήσετε στο  ψηφιακό σας σπίτι, ανέξοδες που μπορούν να δώσουν χρώμα και χαρακτήρα στο σπίτι σας και να φαίνεται κάπως έτσι...


Να είστε σίγουροι πως δεν είναι μόνο αυτά που έχει σκεφτεί η ‘Google’. Κάποιες φάρσες θα υπάρχουν ακόμα! Καλό μήνα!

Διασκευασμένο κείμενο από το Digital Life

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0