Πόση “μέντα” αντέχεις;

by - 4:49 μ.μ.

Το χρώμα της μέντας, το mint που λένε και στο χωριό μου, είναι μια ρομαντική απόχρωση που ξεπήδησε δειλά-δειλά πέρυσι, τόσο στον χώρο της μόδας, όσο και της εσωτερικής διακόσμησης. Φέτος, η παρουσία του έγινε πιο αισθητή και θα το διαπιστώσεις ακόμα και με μια βιαστική βόλτα στα μαγαζιά!
Αναδύει αριστοκρατικό άρωμα, καθώς έχει ταυτιστεί με την επωνυμία κοσμημάτων ‘Tiffany’. Αυτό από μόνο του λειτουργεί υπέρ του και το επιβεβαιώνουν τα “ευγενικά” υλικά στα οποία συνήθως εκδίδεται: μετάξι, δαντέλα, see through ελαφριά υφάσματα, πετράδια και μαλακό δέρμα. Ταιριάζει καλύτερα στις μελαχρινές, οι οποίες το τιμούν επίσης και στο μακιγιάζ με μια ανάλογη σκιά ή ακόμα και σαν χρώμα μανό.

Με τι να το συνδυάσεις

Σαν χρώμα pastel, έχει την...
ιδιότητα να ταιριάζει με οποιοδήποτε άλλο της ίδιας κατηγορίας, όπως: nude, απαλό ροζ, γαλάζιο, lemon, κοραλί ακόμα και απαλό γκρι.
Ταυτόχρονα, του αρέσουν και οι πιο απρόσμενοι συνδυασμοί που χαρίζουν δυνατές αντιθέσεις, όπως: μπλε σκούρο, μπλε ηλεκτρίκ, μαύρο, καρπουζί και κόκκινο!
Μπορεί να τάσσεσαι αποκλειστικά στη 1η ή στη 2η ομάδα χρωμάτων, όμως σ’ αυτή την ομάδα, θα ανήκεις υποχρεωτικά. Must match: λευκό, μπεζ, jean, χρυσό.

Tips

- Για να φτιάξεις έναν αχτύπητο συνδυασμό, πάρε ένα χρώμα από κάθε μία παραπάνω ομάδα. Για παράδειγμα, να η δική μου πρόταση: Πουκαμίσα mint, φούστα μπλε ηλεκτρίκ, γόβες και τσάντα σε nude, χρυσά κοσμήματα!
- Το χρώμα της μέντας είναι ιδανικό φόντο για ένα floral pink μοτίβο, είτε στον ρουχισμό, είτε στη διακόσμηση.
- “Καλές σχέσεις” διατηρεί επίσης και με το δίδυμο black&white. Ιδιαίτερα trendy επιλογή η chevron version!    


You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0