Υπέρ ή κατά του Αγίου Βαλεντίνου;

by - 2:29 μ.μ.

Η σημερινή γιορτή ίσως να διχάζει τους ανθρώπους περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γιορτή του χρόνου… και δε μιλάω για τα 154 χρόνια από τη γέννηση του George Ferris!
Το κοινό χωρίζεται σ’ εκείνους που ανταλλάσουν λουλούδια και καρδούλες, και σ’ εκείνους που μιλούν για μια καλά οργανωμένη συνομωσία μεταξύ εμπόρων. Ή για να το θέσω διαφορετικά: σε δεσμευμένους και σε μπακούρια! Και οι δύο απόψεις όμως, μου φαίνονται εξίσου κλισέ, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αποφασίσω σε ποια πλευρά να “ταχθώ”. Έτσι, κάνω αυτό που κάνουν οι περισσότεροι… συμπεριφέρομαι ανάλογα με το πώς με συμφέρει κάθε χρονιά!   
Έχω την “πετριά” όμως, να μην ακολουθώ παραδόσεις, ήθη και έθιμα στα οποία δε βρίσκω καμιά λογική εξήγηση (όπως τα καρναβάλια για παράδειγμα). Σε βαθμό δηλαδή, που αν κάποιος μου ανέθετε να ρυθμίσω εγώ τον όγκο και τον τρόπο της διατήρησης των παραδόσεών μας, θα “επέβαλα”...
στους γάμους να πετάνε ρίζες αντί για ρύζι, απλά επειδή έτσι θα είχε λογικό νόημα η ευχή «Να ριζώσετε»!
Έτσι, αποφάσισα να φτιάξω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της γιορτής, ώστε να με βοηθήσει να πάρω μια τελική θέση (δεδομένου ότι σχέση υπάρχει): 

http://1.bp.blogspot.com/-evAJIwbfAH4/URzVjpGDaSI/AAAAAAAANz4/3a9nkK75SW0/s1600/plus.png
http://1.bp.blogspot.com/-hYmU4ypjcak/URzVjne3yqI/AAAAAAAANz8/oiEF9wpb_Kk/s1600/minus.png
Εξυμνείται ο έρωτας!
Βρίσκουν αφορμή για καζούρα οι συνάδελφοι στη δουλειά.

Τσιμπάς το δωράκι σου!
Πρέπει να μπεις σε ερωτική τροχιά, έχεις - δεν έχεις διάθεση!

Είναι μια καλή αφορμή να σπάσεις τη δίαιτα με τούρτα!
Όλοι απόψε, θα κάνουν sex. Ταυτόχρονα. Αυτό μου θυμίζει το συγχρονισμένο βήμα του στρατιώτη. Στοι-χη-θεί-τε! Μπρος μαρς!  

Βοηθάς τον κλάδο των ανθοπωλών.
Δε συμπεριλαμβάνεται στις επίσημες αργίες!


Πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις για το βράδυ, όσο φορτωμένο πρόγραμμα κι αν έχεις την ημέρα.


Σου κάνουν την ηλίθια ερώτηση: «Γιορτάζεις;», ακόμα κι όταν ξέρουν την απάντηση!  


Οι βιτρίνες στα καταστήματα είδη δώρων, πλημυρίζουν από κακόγουστα άχρηστα αντικείμενα!


Πρέπει να αντιμετωπίσεις τους single φίλους σου, με προσοχή μη τους πληγώσεις!Τελικά τα αρνητικά είναι περισσότερα ε; Να προβάρω δηλαδή τη φράση: «I hate Valentine»? Μπα! Άσε καλύτερα! Θα πρέπει να γυρίσω πίσω τόσα δώρα!

You May Also Like

1 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0