Χρώμα μαλλιών με οδηγό το make up

by - 12:49 μ.μ.

Σα να τις καλεί το “πνεύμα της άβαφης ρίζας”, οι περισσότερες γυναίκες έχουν την ανάγκη να ανανεώσουν το χρώμα των μαλλιών τους αυτή την εποχή. Δείγματα βαφών, περιοδικά και celebrities, γίνονται στόχοι του γυναικείου ματιού μέχρι να βρεθεί το “ιδανικό χρώμα”!
Ποιό είναι το ιδανικό όμως για τη κάθε γυναίκα; Η επιλογή του χρώματος μαλλιών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πρώτα απ’ όλα απ’ το χρώμα της επιδερμίδας (αυτά είναι γνωστά: στους ζεστούς τόνους επιδερμίδας ταιριάζουν τα ζεστά χρώματα όπως το χρυσό ξανθό, το πυρόξανθο και το χάλκινο, ενώ στις σταρένιες επιδερμίδες κολλάνε καλύτερα οι πιο ψυχρές αποχρώσεις μαλλιών, όπως το σταχτί ξανθό, το μουντό καστανό και το καστανόξανθο). Έπειτα, παίζουν ρόλο η διάθεση της γυναίκας τη δεδομένη περίοδο, η μόδα και τέλος...
το στιλ που θέλει να υποστηρίξει.
Μετά τη δοκιμή όλης της ‘Βιβεχρώμ’ στο κεφάλι μου, τη τελευταία δεκαετία κατέληξα στο φυσικό μου κι απαλλάχτηκα από το άγχος της βαφής! Εσείς έχετε σκεφτεί ποτέ να επιστρέψετε στο φυσικό σας χρώμα; Κι αν όχι ακριβώς στο ίδιο, σε κάτι συγγενικό… σκεφτείτε τα οφέλη! Καταρχήν δε θα “φορτώνεστε” την άκομψη εικόνα, της έντονης αντίθεσης που προκαλεί η ρίζα κάθε αρχή του μήνα. Ταυτόχρονα, θα εξασφαλίσετε καλύτερη υγεία για τα μαλλιά σας. Αφού η αντίδραση της βαφής -με μια ήπια αλλαγή-, θα είναι λιγότερο “οδυνηρή” για τη τρίχα. Όσο για τη μόδα, έχει αποδείξει την αγάπη της στο nude style! Τα natural χρώματα επανέρχονται με σκοπό να μας αφήσουν “γυμνές”… γήινες και διαθέσιμες για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ!Tips:

- Απλώστε λίγο απ’ το make up σας σε ένα χαρτί, σαν “δείγμα” της επιδερμίδας σας, ώστε να το συγκρίνετε με τα υποψήφια χρώματα πριν τη τελική επιλογή. 
- Για nude αποτέλεσμα, επιλέξτε εκείνο που κάνει λιγότερο contrast με το χρώμα του make up 
- Οι natural αποχρώσεις, καθώς και η σταθερότητά μας σε μία απ’ αυτές, πλάθουν στιλ! Ένα στιλ κομψό και διαχρονικό, που μας χαρακτηρίζει!

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0