"Τι θα δούμε αύριο μαμά;"

by - 1:42 μ.μ.


Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου για να μας δείξει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: ‘Τι θα φάμε σήμερα μαμά;’.
Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά, Νταϊάν Κόχυλα, μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής...
μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο θα βλέπουμε, αλλά θα μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε. 
Η Νταϊάν Κόχυλα είναι chef, συγγραφέας και guru της ελληνικής κουζίνας και της υγιεινής διατροφής. Κατάγεται από την Ικαρία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όπου είναι λέκτορας σε θέματα υγιεινής διατροφής σε δύο πανεπιστήμια αλλά και σύμβουλος chef σε μεγάλα εστιατόρια. Το πρόσφατο βιβλίο της ‘The Country Cooking of Greece’ επιλέχθηκε από τους ‘New York Times’ ως ένα από τα 100 πιο αξιοσημείωτα βιβλία του 2012.
‘Τι θα φάμε σήμερα μαμά;’ κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha. Μια παραγωγή του Σίμου Μαγγανή, με ψηλά production values από την ‘Green Olive Films’. Η εκπομπή έχει προβληθεί ήδη στη Κύπρο. Έτσι μπορείτε να δείτε πρώτοι τα επεισόδια και τις συνταγές εδώ


 

Διασκευασμένο κείμενο από το SigmaLiveYou May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0