Να μια ιδέα για το φετινό σου party γενεθλίων

by - 10:10 π.μ.

Πλησιάζουν τα γενέθλιά σου και θέλεις να οργανώσεις ένα ξεχωριστό party. Λάθος; Το ξαναπαίρνω απ’ την αρχή: Πλησιάζουν τα γενέθλιά του/της και θέλεις να του/της οργανώσεις ένα ξεχωριστό party!
Ό,τι απ’ τα 2 κι αν συμβαίνει, σκέψου την έκπληξη των φίλων σας όταν ανακαλύψουν το δικό σας ‘Karaoke Party’! Μη τρομάζεις… δε πρόκειται να ξοδευτείς επιπλέον, στο You Tube υπάρχουν πολλές δωρεάν...

karaoke playlists με auto cue, που θα σε βοηθήσουν να στήσεις τη πιο διαδραστική διασκέδαση για ‘σένα και τους φίλους σου.
Το μόνο που ίσως χρειαστεί να προμηθευτείς, είναι 1 ή 2 μικρόφωνα (γιατί μπορεί να παίξει και κανένα ντουετάκι). Κατά τα άλλα, σύνδεσε τον υπολογιστή με τη tv και το ηχοσύστημα σου. Ενημέρωσε τους γείτονες για τη βραδινή “συναυλία ενωμένων Ταμπάκιδων” και είσαι έτοιμος/η! 

Tips:

- Μην αφήσεις αυτή τη βραδιά να περάσει έτσι… κράτα ντοκουμέντα. Ηχογράφησε τις μοναδικές σας εκτελέσεις και βγάλε φωτογραφίες που θα συνοδεύσουν ένα “ιστορικό” album.
- Βιντεοσκόπησε τη βραδιά από την προσέλευση των καλεσμένων μέχρι το ξεψυχισμένο ‘Unchained Melody’ (The Righteous Brothers) του Γιάννη (λέμε τώρα)! Τα εγγόνια σας θα φτιάξουν συκώτι μ’ αυτό το video μετά από χρόνια!
- Χαμήλωσε τα φώτα και φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με ένα περιστρεφόμενο πολύχρωμο φωτιστικό 
- Εδώ θα βρεις μια από τις λίστες karaoke, ανά κατηγορία τραγουδιών και με δεύτερα φωνητικά.

 

 
 You May Also Like

4 σχόλια

 1. Και πλησιάζουν τα γενέθλιά μου... τέλεια ιδέα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είδες Ολγάκι; Σε ψυχολόγησα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τέτοια μας έχεις ετοιμάσει για το βράδυ; Θα το μετανιώσεις στο λέω!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0