Μαντήλι στο πέτο: Το νέο κοινό μυστικό των ανδρών

by - 8:29 μ.μ.

Τα ‘μαθες τα νέα; Μαζί με όλα τ’ άλλα προχώ-vintage που “ξεβράζουν” οι τελευταίες τάσεις, έφτασαν και τα μαντήλια στις ντουλάπες μας!
Ομολογουμένως το μαντήλι στο πέτο ήταν ένα αξεσουάρ που είχαμε συνηθίσει με επίσημο ένδυμα… με το black suit που λένε και στο χωριό μου! Όμως, αυτό το μικρό κομματάκι ύφασμα τρυπώνει πλέον στις τσέπες του σακακιού μας καθημερινά.
Ένα καλοραμμένο blazer, ένα στιλάτο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μια φιγουράτη γραβάτα ή ένα χαλαρό φουλάρι γύρω απ’ το λαιμό, θα υποστηρίξουν με δυναμισμό το new entry φετίχ σου. Επίσης, μαζί με τη funky διάθεση που κουβαλάει μαζί του, φέρνει και new manner rules… το σακάκι σου μπορεί τώρα να είναι ανοιχτό ακόμα κι όταν δεν κάθεσαι!

Τι να προσέξεις:

- Μη κολλάς…
το μαντήλι μπορεί να είναι σχεδιάτο, ακόμα κι αν το σακάκι και η γραβάτα σου είναι επίσης σχεδιάτα.
- Φόρεσέ το επιμελώς ατημέλητα: πιάσ’ το από το κέντρο του, δίπλωσέ το στη μέση και χώστ’ το στη τσέπη. Άσε τις άκρες μαζί με τον πυρήνα να ξεπετάγονται παιχνιδιάρικα.
- Φόρεσέ το “αυστηρά”: δίπλωσέ το στα 4 και βάλ’ το προσεκτικά στο τσεπάκι, αφήνοντας να φανούν μόνο 4 cm.
- Το χρώμα του πρέπει να δένει με το συνολικό outfit, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να είναι ίδιο χρώμα με κάτι άλλο.
- Αν είσαι τολμηρός, δοκίμασε να φορέσεις 2 μαζί!
- Το μαντήλι δεν είναι για μετριότητες… για να το φορέσεις αξιοπρεπώς, θα πρέπει να είσαι ή πολύ μάγκας... ή πολύ gay! Εκφράζει τα άκρα… την ελαφρότητα και τον έντονο δυναμισμό μαζί! Από το Man’s World
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0