Πινέλα μακιγιάζ

by - 4:59 μ.μ.


Δε θα ‘ταν υπέροχο να είχε κάθε γυναίκα μια πλήρως εξοπλισμένη κασετίνα με είδη μακιγιάζ; Ναι θα ‘ταν όμως ας μη το παρατραβάμε…
δε θα δώσουμε και εξετάσεις για makeup artist!
Τα παρακάτω 10 πινελάκια είναι ότι χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε ένα λαμπερό αποτέλεσμα! Tips: 


- Κατά μία έννοια, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Αν είστε προχωρημένες, έχετε τη κρίση να αλλάξετε τη χρήση κάθε πινέλου. Δεν είναι αναγκαίο, παραδείγματος χάριν, να χρησιμοποιείτε το πινέλο του makeup αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτό… εγώ το χρησιμοποιώ για να αποδώσω smooth τελείωμα σκιάς.
- Μη ξεχνάτε να καθαρίζετε τα πινέλα σας τακτικά.
- Καλό είναι να προμηθευτείτε ή -γιατί όχι- να ράψετε τη δική σας θήκη για πινέλα, ώστε να υπάρχει τάξη και να κερδίζετε χρόνο.   
- Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια στο You Tube, απ’ όπου μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τα πινέλα οι καινούριες ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας οι παλιές! 
- Να προτιμάτε τα πινέλα από φυσική τρίχα, μπορεί να κοστίζουν λίγο περισσότερο αλλά θα σας κάνουν απόσβεση και σε χρήση, και σε διάρκεια.  
   

 
 You May Also Like

2 σχόλια

 1. πάρααα πολύ χρήσιμο το άρθρο σου!! ααχχχ θελω όλααα τα πινέλα του κόσμου,χιχιχι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε, μη γίνεσαι εγωίστρια... ας τα μοιραστούμε δια 2!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0