Μοιραίοι ναι, ωραίοι όχι!

by - 1:05 μ.μ.


Robert Downey
Την “ασχήμια” τους πολλοί θα ζήλευαν! Ο λόγος, για τους άντρες που δεν οφείλουν την επιτυχία τους στις τέλειες αναλογίες!
Με τον όρο ‘ασχήμια’ βέβαια, δεν εννοώ τη καμπούρα και το ένα γυάλινο μάτι! Εννοώ εκείνη την παρέκκλιση των χαρακτηριστικών από την αρμονία της ομοιομορφίας, εκείνο το ‘κάτι’ που μας αναστατώνει δίχως εμφανή λόγο, εκείνη την υποκειμενική ομορφιά που μεταφράζεται οπωσδήποτε σε αντικειμενική γοητεία!
Να ‘ναι οι σκληρές γωνίες του προσώπου του (Sylvester Stallone); Να ‘ναι τα πεταχτά αφτιά του (Daniel Craig); Το βοδίσιο του βλέμμα (Jean Reno); Τα αραιά του μαλλιά (Nicolas Cage); Ή μήπως η μεγάλη του μύτη (Adrien Brody); Ότι και να ‘ναι, το σίγουρο είναι ότι υπερέχει της ομορφιάς για έναν πολύ σημαντικό λόγο…
διαρκεί στον χρόνο!
Η επιτυχία των ανδρών που θα δείτε παρακάτω, στον χώρο του θεάματος (έναν από τους αυστηρότερους -προς την ομορφιά- χώρους που υπάρχουν), κάθε  άλλο παρά τυχαία είναι! Οι ατέλειες προσδίδουν στιλ, κάνουν κάποιον να ξεχωρίζει από τον σωρό. Όταν έχεις μια φάτσα “πρησμένη σαν από σφίγγες”, όπως του Bardem, δύσκολα σε ξεχνάει το κοινό! Σε αντίθεση με τις πλειάδες μοντέλων, “φωτοαντίγραφα” των εαυτών τους, τα οποία επιλέγονται από τους ειδικούς με κριτήριο την αψεγάδιαστη, ωστόσο όμως, αδιάφορη ομορφιά. Με σκοπό πάντα την ανάδειξη των διαφημιζόμενων προϊόντων.
Αυτού του είδους οι άντρες εκπέμπουν μια αύρα ευφυΐας! Γίνονται θελκτικοί (τι κι αν είναι gay -Rupert Everett-;), περισσότερο για την εξυπνάδα που η εικόνα τους “εννοεί”, παρά για εκείνη που όντως υπάρχει! Τώρα θέλεις παράδειγμα το νιώθω! Παράδειγμα: όταν βλέπεις έναν ωραίο να μπαίνει στο bar, ηχεί στα αφτιά σου η φωνή του Justin Timberlake! Ε! Όταν όμως μπαίνει ένας από τους παραπάνω, τότε σπάει τα τύμπανά σου η φωνή του Joe Cocker! Τόσο απλά!

Adrien Brody
Clive Owen
Daniel Craig
Javier Bardem
Jean Reno
Nicolas Cage
Rupert Everett
Sean Penn
Sylvester Stallone
John Cusack
Tim RothYou May Also Like

8 σχόλια

 1. Δεν βλέπω πουθενά τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Alex μου, είναι πολλοί του είδος που δεν περιλαμβάνονται στην ανάρτηση... ο Joaquin Phoenix, ο Dustin Hoffman, ο Liam Neeson κ.α.
  Ας προσθέσουμε η κάθε μια τον δικό της, να φτιάξουμε μια μακριά λίστα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Clive δεν θα έπρεπε να είναι στη λίστα κατά την γνώμη μου. Είναι αντικειμενικά ωραίος άντρας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σαν να έχεις δίκιο ‘Ανώνυμη’… με τύφλωσε ο ανδρισμός του και θόλωσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σαν λίγο ειρωνικό μου φαίνετε το σχόλιό σου. Γούστα είναι αυτά, ο καθένας με τα δικά του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ντοινγκ! Που την είδες την ειρωνεία; Στο ότι σου έδωσα δίκιο; Ή μήπως ο ανδρισμός του Clive Owen δε τυφλώνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Λάθος κατάλαβα τότε, ξέρεις πως είναι με τα γραπτά, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν ακούσεις τον τόνο του συνομιλητή σου.Μας έχει φάει η ηλεκτρονική επικοινωνία...Keep up the good work!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0