Διακόσμηση δια χειρός Jamie Drake

by - 7:47 μ.μ.


O διακοσμητής Jamie Drake έφερε το λιλά στο προσκήνιο ενός διαμερίσματος του 19ου αιώνα, στο Manhattan.
Το επιβλητικό διαμέρισμα των 353m2 με θέα στο Central Park, “κουβαλούσε” για πολλά χρόνια τα βαριά ξυλόγλυπτα στοιχεία του! Έτσι, ο Drake σκέφτηκε πως ήταν καιρός να το “ελαφρύνει” λίγο, ισορροπώντας το με σημερινές νότες! Αν και με πολλούς περιορισμούς, λόγω της κλασικής αρχιτεκτονικής του σπιτιού, η νέα μορφή του φωτίστηκε με μοντέρνες πινελιές χωρίς να...
μοιάζουν παράταιρες.
“Μυστικό όπλο” του σχεδιαστή αποτέλεσαν οι χρωματικές συνθέσεις που επέλεξε να συνοδεύσουν το χρώμα της λεβάντας, όπως: το φωτεινό πορτοκαλί, το ροζ, το lime και χρώματα του βυθού: πετρόλ, μπλε ηλεκτρίκ, celadon και turquoise.
Αν είναι να αναφερθούμε στα υλικά, τότε σίγουρα δε πρέπει να ξεχάσουμε τις χρυσές λεπτομέρειες, τα μεταξωτά χαλιά, τα ξεχωριστά φωτιστικά ‘Hervé Van der Straeten’, τους πίνακες αφηρημένης ζωγραφικής, τις βελούδινες και capitone υφές, την “παρέλαση” καθισμάτων και πολύχρωμων λουλουδιών σε όλο το σπίτι, καθώς και τις ενδιαφέρουσες ταπετσαρίες.
Μιλώντας για ταπετσαρίες, εκείνη που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις είναι η δερμάτινη ταπετσαρία της κύριας κρεβατοκάμαρας, στο γκρι-μπεζ χρώμα της πέρλας! You May Also Like

1 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0