Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Diana Vreeland

by - 1:03 μ.μ.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ μόδας, ‘The Eye Has To Travel’.
Στο ντοκιμαντέρ ξετυλίγεται η ζωή της Diana Vreeland, της θρυλικής fashion editor του αμερικανικού ‘Harper' s Bazaar’ (για πάνω από 25 χρόνια). Με θητεία στην αρχισυνταξία της αμερικανικής Vogue και με δώδεκα εκθέσεις για το ‘Metropolitan Museum of Art's Costume Institute’ της Νέας Υόρκης στο ενεργητικό της, η Diana Vreeland αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες περσόνες στον χώρο της μόδας!
Η Vreeland δεν ήταν άλλη μια συντάκτρια που αγαπούσε τη μόδα. Σε έναν βαθμό, η μόδα αγαπούσε εκείνη, καθώς η γνώμη της καθόρισε πολλές από τις τάσεις του περασμένου αιώνα. Αποτελούσε πρότυπο και βρισκόταν πίσω από οτιδήποτε ανατρεπτικό και αντισυμβατικό. Αναμφισβήτητα υπήρξε “σταθμός” στην ιστορία της μόδας (θυμηθείτε τη φωτογράφηση της SJP ως Diana Vreeland).
Την ταινία για την πολύχρονη πορεία της, σκηνοθέτησε η γυναίκα του εγγονού της Lisa Immordino Vreeland, ενώ οι...
Ali McGraw, Anjelica Huston, Manolo Blahnik, Lauren Hutton και Diana von Furstenberg είναι μερικοί από όσους πήραν μέρος σ’ αυτήν.
Η πρεμιέρα για Νέα Υόρκη και Los Angeles γίνεται σήμερα, όμως προηγήθηκε ήδη η προβολή της ταινίας στο κινηματογραφικό festival της Βενετίας. You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0