Κατάλογος 'IKEA 2013' με εκπλήξεις!

by - 1:25 μ.μ.


414 προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές, 1.326 προϊόντα βασικού εξοπλισμού, 328 σελίδες… ναι αναγνωρίζω αυτή την περιγραφή, είναι ο ολοκαίνουριος κατάλογος της ‘IKEA 2013’!

Ρίξτε μια ματιά εδώ

Τι θα βρείτε μέσα στον κατάλογο 2013 της ‘IKEA’

Επειδή η ‘IKEA’ κάθε φορά θέλει να προσφέρει και περισσότερα πράγματα, στον φετινό κατάλογο της εμπλούτισε το περιεχόμενο με υλικό που μπορείτε να ανακαλύψετε με το smartphone σας όλο το χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει ταινίες γεμάτες έμπνευση αλλά και διαδραστικές εφαρμογές για...
μια καλύτερη ζωή στο σπίτι.

Πως θα δείτε τι κρύβει ο κατάλογος 2013

- Κατεβάστε την εφαρμογή του καταλόγου ‘ΙΚΕΑ’ στο smartphone ή το tablet σας μέσω του ‘App Store’ ή του ‘Google Play’ στο κινητό σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για ‘Android’ και ‘iOS’ (iPad / iPhone).

- Αναζητήστε το σύμβολο του τηλεφώνου σε ολόκληρο τον κατάλογο (βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία επιλεγμένων δεξιών σελίδων).

- Ανοίξτε την εφαρμογή του καταλόγου ‘IKEA’, επιλέξτε το κουμπί σάρωσης (scan-button) και κρατήστε το τηλέφωνο σας 20-30 εκατοστά από τις σελίδες. Θα πρέπει να σαρώνει και τις δύο σελίδες (αριστερή και δεξιά). Απολαύστε ταινίες, οδηγούς διακόσμησης και ενδιαφέρον διαδραστικό περιεχόμενο στην οθόνη σας!

Οπότε, νέοι φοιτητές που ψάχνουν έπιπλα, άτομα κάθε ηλικίας που θέλουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους με οικονομικά και πρακτικά έπιπλα καθώς και επαγγελματίες που θέλουν να δώσουν μία νότα φρέσκων χρωμάτων στη διακόσμηση της επιχείρησης τους, μπορούνε πλέον να κάνουν τις επιλογές τους online!
Τέλος, για τους παραδοσιακούς τύπους, η ‘IKEA’ θα μοιράσει τον ελληνικό κατάλογο 2013 και σε έντυπη μορφή στις γειτονιές όλης της χώρας όπως μας συνηθίζει κάθε χρονιά άλλωστε. Η διανομή της έντυπης μορφής του καταλόγου έχει ήδη ξεκινήσει σε όλη τη χώρα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες!

Δείτε το video του νέου καταλόγου ‘IKEA’ για να καταλάβετε πως θα το χρησιμοποιήσετε μαζί με το κινητό ή το tablet σας:
You May Also Like

1 σχόλια

 1. Πήγα ήδη στην ΙΚΕΑ και χάζευα για κανένα δίωρο! Εχω ξετρελαθεί με αυτό το ασπρόμαυρο ριχτάρι πάντως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0