Μπεκρή µεζέ

by - 3:01 μ.μ.

Φτιάξτε μπεκρή μεζέ και καλέστε τους φίλους σας για τσίμπημα και κρασάκι!

Υλικά:

- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 500gr. ψιλοκομμένα...
ντοματάκια
- 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 1 πρέζα κύμινο 
- Aλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. 
- Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν για 2΄ περίπου. - Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
- Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα "μελωμένη".

Από το Αργυρώ










You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

  • 36
    7
  • 80
    12
  • 52
    3
  • 51
    0
  • 46
    0
  • 48
    4