Αύριο θα ολοκληρωθεί ο "τελικός των τελικών"

by - 11:19 μ.μ.

Περιπετειώδης ο τελικός των ανδρών του ‘Roland Garros’. Το σημερινό match μεταξύ του Novak Djokovic και του περσινού νικητή Rafael Nadal, μας “έβγαλε τη ψυχή”, αφού διακόπηκε 2 φορές λόγω του βροχερού καιρού του Παρισιού. Η δεύτερη διακοπή ήταν και οριστική καθώς τελικά αναβλήθηκε ο αγώνας για αύριο, Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 14:00 (ώρα Ελλάδος).
Πριν όμως, απολαύσαμε έναν αγώνα που κράτησε...
αμείωτο το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο set που ο Djokovic άρχισε να παίρνει τα πάνω του! Ευτυχώς, γιατί όσο ο Σέρβος τενίστας έχανε από τον “χωματά” Rafa, δε μπορούσε να συγκρατήσει τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Ξέσπασε 2 φορές στη ρακέτα του, ενώ ταυτόχρονα τον είδαμε να σπάει το κάθισμα του. Ασφαλώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν τενίστα, πόσο μάλλον έναν τενίστα τέτοιου μεγέθους! Όπως ήταν φυσικό, το κοινό δεν άργησε να δείξει την αποδοκιμασία του. Λίγο αργότερα, η βροχή “έσωσε” τον Djokovic, καθώς με την διακοπή είχε τον χρόνο να ηρεμήσει και να πάρει τις δυνάμεις που στη συνέχεια του χάρισαν το πρώτο νικηφόρο set. 
Ελπίζουμε η τρίτη ρακέτα του Novak, να τον οδηγήσει αύριο κοντά στη νίκη ώστε να χαρούμε περισσότερη αναμέτρηση μεταξύ των θηρίων!  

Μέχρι αυτή τη στιγμή το score έχει ως εξής: 

Novak Djokovic
4
3
6
Rafael Nadal
6
6
2You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0