Με ποιά πρόσωπα έχουμε τηλεπάθεια;

by - 3:19 μ.μ.

Είναι δυνατόν να νιώσουμε τις επιθυμίες κάποιου, να καταλάβουμε την στενοχώρια ή την χαρά του, να δούμε τον κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίζει -χωρίς να μιλήσουμε μαζί του- ακόμη κι αν βρίσκεται εκατοντάδες μίλια μακριά μας; Η απάντηση είναι «Ναι», αρκεί να αγαπιόμαστε δυνατά και αληθινά.
Ο Rupert Sheldrake (βιολόγος που ερευνά πειραματικά τα ανεξήγητα φαινόμενα), εξηγεί: «Η τηλεπάθεια εξαρτάται από τους στενούς κοινωνικούς δεσμούς. Τα σκυλιά γνωρίζουν πότε επιστρέφουν οι ιδιοκτήτες τους στο σπίτι, αλλά δεν κάνουν το ίδιο με κάποιον ξένο, τον γείτονα παραδείγματος χάρη. Στην περίπτωση της “τηλεφωνικής τηλεπάθειας” έχουμε παρατηρήσει ότι συμβαίνει εντονότερα μεταξύ ανθρώπων που είναι στενά συνδεδεμένοι μεταξύ τους, όπως η μάνα με το παιδί, οι εραστές μεταξύ τους, παιδικοί φίλοι κλπ. Συμβαίνει σπανιότερα ανάμεσα σε ξένους, εκτός αν έχουμε να κάνουμε με κάποιο άτομο που έχει έντονο τηλεπαθητικό χάρισμα».

Η τηλεπάθεια μεταξύ μητέρας και νεογέννητου;

«Η τηλεπάθεια  βασίζεται κατά μεγάλο βαθμό στη...
δύναμη του δεσμού. Εξαρτάται από το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων. Έχω πραγματοποιήσει μια έρευνα τηλεπάθειας μεταξύ μητέρας και μωρού. Διαπίστωσα ότι πολλές μητέρες γνωρίζουν αν τους χρειάζεται το μωρό τους ακόμη και από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Εκείνες μάλιστα που θηλάζουν, όταν βρίσκονται μακριά από τα μωρά τους παρατηρούν κάποιες στιγμές ότι παράγεται  γάλα από τις θηλές τους! Την ίδια στιγμή εάν τηλεφωνήσουν στο σπίτι τους , ενημερώνονται ότι το μωρό τους κλαίει ή είναι ανήσυχο. Πιστεύω ότι το σώμα της μητέρας εκείνη τη στιγμή ανταποκρίνεται τηλεπαθητικά στο κάλεσμα του μωρού  ακόμα και όταν είναι χιλιόμετρα μακριά».
Η τηλεπάθεια μεταξύ των ερωτευμένων;

«Η τηλεπάθεια μεταξύ των ερωτευμένων ανθρώπων αποτελεί ένα ακόμη πεδίο έρευνας. Κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπορούμε να “νιώσουμε” τι ακριβώς σκέφτεται για εμάς ο άλλος , μόνο όταν έχουμε περάσει στο στάδιο της βαθιάς και ουσιαστικής αγάπης. Άνθρωποι που έχουν έντονο συναισθηματικό δέσιμο, μπορούν να λάβουν τηλεπαθητικά ένα μήνυμα από τον αγαπημένο τους, ακόμη και από μεγάλη απόσταση. Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις όπου ο ένας από τους δύο κινδυνεύει ή περνάει μια δυσκολία και ο άλλος την λαμβάνει ως σήμα στον εγκέφαλό του.
Οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουμε να διαβάσουμε τα σήματα αυτά και τα ερμηνεύουμε άλλοτε ως ‘κακό προαίσθημα’ κι άλλοτε ως ‘σφίξιμο στο στομάχι’, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια τηλεπαθητική επαφή με τον άνθρωπό μας.
Τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν πρόκειται για εραστές που βρίσκονται στην φάση της έντονης σωματικής έλξης. Εκεί το ζωώδες ερωτικό ένστικτο δεν επιτρέπει καμία άλλη επικοινωνία πέρα της σωματικής. Η τηλεπάθεια  είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει αφού απαιτεί μια βαθιά και αληθινή ψυχική και πνευματική επικοινωνία. Έτσι είναι πιθανότερο να λάβουμε τηλεπαθητικά μια σκέψη από έναν παιδικό μας φίλο που έχουμε καιρό να συναντήσουμε, αλλά αγαπάμε ουσιαστικά, παρά από τον άνθρωπο με τον οποίο νιώθουμε τρελά ερωτευμένοι και εξαρτημένοι σεξουαλικά από αυτόν!».You May Also Like

1 σχόλια

 1. Πολύ ενδιαφέρον θέμα!!

  Υ.Γ. Στην κατηγορία "whats new" το βίντεο που έχεις (http://www.youtube.com/watch?v=NScs_qX2Okk&feature=player_embedded) είναι τέλειο μάλλον όχι είναι..
  Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!
  SV

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0