Δείτε τα νέα διαδραστικά banners του No Excuse

by - 5:02 μ.μ.

Το No Excuse σχεδίασε για τους φίλους bloggers μια σειρά τεσσάρων διαδραστικών banners
Διαλέξτε όποιο σας “πηγαίνει” καλύτερα…

Προσθέστε ένα από τα banners στο blog σας, ακολουθώντας 4 απλά βήματα: 

- Συνδεθείτε ως διαχειριστής στο blog σας
- Στην λίστα περισσότερες επιλογές, επιλέξτε ‘Διάταξη’
- Κάντε ‘Προσθήκη Gadget’ - HTML/JavaScript
- Επικολλήστε τον αντίστοιχο κώδικα στο κενό πλαίσιο και αποθηκεύστε (με τίτλο ή χωρίς)


Για ανοιχτόχρωμο background:


Για σκουρόχρωμο background:
Για ανοιχτόχρωμο background:


Για σκουρόχρωμο background:
Για ανοιχτόχρωμο background:


Για σκουρόχρωμο background:Για ανοιχτόχρωμο background:


Για σκουρόχρωμο background:

You May Also Like

5 σχόλια

 1. Hdh pira ena!! thanksss
  http://michalis-blender.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι όλα φανταστικά!! θα πάρω και γω ένα... σ'ευχαριστώ πολύ!! To blog σου είναι πανέμορφο και με πολλά υπέροχα θέματα! Πληροφορίες όμως για σένα...πουθενά! Στην μπλογκογειτονιά μας θέλουμε να γνωρίζουμε τους φίλους μας, αφού είμαστε όλοι μια όμορφη παρέα!! Να'χεις ένα όμορφο βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καταρχήν ευχαριστώ όλους όσους πήραν, παίρνουν, και θα πάρουν κάποιο από τα banner του No Excuse στην ιστοσελίδα τους. Είναι πολύ ευχάριστη υποστήριξη!
  Έλενα σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που είσαι ενθουσιασμένη με το NE! Όντως είναι μια όμορφη παρέα όλη η κοινότητα των bloggers στην οποία υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλεγγύη -τις περισσότερες φορές χωρίς ανταλλάγματα-. Δεν βρήκες προσωπικά μου στοιχεία πουθενά, γιατί δεν υπάρχουν πουθενά (εκτός κι αν πατήσεις το “κουμπί αυτοκαταστροφής μου”, το όνομά μου στον πάτο του blog… μέχρι τώρα κανείς δε το έχει “τολμήσει”, σε προκαλώ!). Γενικότερα δεν είμαι υπέρ της προβολής ενός ατόμου από το ίδιο το άτομο (αυτό σημαίνει ότι δε συμμετέχω σε κανένα κοινωνικό δίκτυο προσωπικά). Αν εξακολουθεί να σε τρώει η περιέργεια… στον λογαριασμό του blog στο Google+ θα βρεις τη μοναδική μου δημόσια φωτογραφία (https://plus.google.com/u/0/photos/106071884768214742112/albums/5710905276295106657), “θυσιαζόμενη” πάντα για το NE! Αυτό είναι το περισσότερο που μπορώ να προδώσω για τον εαυτό μου. Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα ΝΕ....και γω σ'ευχαριστώ για την φιλία σου! Το "κουμπί αυτοκαταστροφής σου" δεν θα το πατήσω...είναι κρίμα να χαθεί ένα τόσο υπέροχο blog απ'την γειτονιά μας!! Η περιέργεια με τρώει, λίγο, αλλά δεν μπόρεσα ν'ανοίξω τον σύνδεσμο..... Να'χεις μια πανέμορφη μέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πήρα κι εγώ ένα φαναράκι σου !!!! Ευχαριστώ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0