Σεμινάρια τηλεόρασης

by - 3:57 μ.μ.

Θεωρείται αναμφίβολα η γκουρού των media, μιας και έχει διατελέσει στα media από την αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Έχει ζήσει ώρες αγωνίας, χρυσές εποχές, μοναδικές επιτυχίες. Έφτασε η ώρα, να δείξει τον δρόμο στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον κόσμο της τηλεόρασης! Και το κάνει με μοναδικό τρόπο, αφού το ξέρει άριστα.
H Ζήνα Κουτσελίνη, μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης...
πορείας στον χώρο των media και με αμέτρητες ώρες “πτήσης” στον τηλεοπτικό αέρα, αποφάσισε να μοιραστεί με όσους το επιθυμούν, όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες της. Μια επιλεγμένη ομάδα συνεργατών, σε ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο, περιμένουν να σας διδάξουν, όλα όσα θέλετε να ξέρετε για ότι συμβαίνει μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Ένα σύγχρονο τηλεοπτικό studio, ειδικά διαμορφωμένο, σε μια πρωτοποριακή boutique τηλεόρασης, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από το μετρό.
Βήμα - βήμα, σε εξειδικευμένα σεμινάρια, μαθαίνετε όλα τα μυστικά και τη δεοντολογία της τηλεόρασης. Από το στήσιμο ενός τηλεοπτικού προγράμματος, έως την επιτυχημένη παρουσίαση και από την τεχνική μιας συνέντευξης, έως τη σωστή άρθρωση και την ορθή χρήση της γλώσσας.
Ζώντας σε μια εποχή, όπου το άγχος είναι μόνιμος σύντροφος μας, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, η αυτοπεποίθηση μας συχνά είναι ανύπαρκτη και η αυτοεκτίμηση μας λιγότερη από αυτή που πραγματικά αξίζουμε, σκεφτήκαμε και δημιουργήσαμε για εσάς μια ξεχωριστή σειρά σεμιναρίων. Παρακολουθώντας τα life coaching σεμινάρια μας, μαθαίνετε πως να καταπολεμάτε τους φόβους σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τολμάτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα της καθημερινότητας χωρίς άγχος.
Όλα μας τα σεμινάρια προσαρμόζονται στο ωράριο που σας εξυπηρετεί και έχετε την δυνατότητα επιλογής, ανάμεσα σε ατομική ή σε ομαδική παρακολούθηση, η οποία αποτελείται από 3-10 άτομα. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων, συνιστάται τόσο σε ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της τηλεόρασης, όσο και σε επαγγελματίες των media, οι οποίοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους.
Αν πάλι είστε δικηγόρος, γιατρός, εκπαιδευτικός ή επαγγελματίας κάθε είδους και θέλετε να μάθετε πως να προβάλλετε την δουλειά σας σωστά και πως να διαχειρίζεστε την εικόνα σας, είμαστε εδώ για να σας μάθουμε τον τρόπο!


Τηλ. Επικοινωνίας: 210-7234780 & 210-7234781 

Από το Tromaktiko

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0