Για χείλη με βελούδινη υφή

by - 2:39 μ.μ.

Η συχνή χρήση των κραγιόν ξηραίνει τα χείλη. Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα ενυδατώσουμε σε βάθος; Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:
- Με το πέρασμα του scrub καθαρισμού που χρησιμοποιείτε για την εβδομαδιαία απολέπιση του προσώπου, μη ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο και στα χείλη -με απαλές όμως κινήσεις-. Έτσι, βοηθάτε στην ταχύτερη και πιο αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ώστε να μπει σε εφαρμογή η διαδικασία ανάπλασης των νέων  κυττάρων.
- Αφού ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό, κάντε ελαφρύ μασάζ χρησιμοποιώντας λίγη βαζελίνη. Το μασάζ θα φροντίσει τη...
καλή λειτουργία του αίματος στην περιοχή, ενώ η βαζελίνη θα ενυδατώσει σε βάθος τα χείλη (η λιπαρότητα είναι η τροφή της επιδερμίδας, αρκεί να μη το παρακάνετε).

Extra tip για να διατηρείτε τα χείλη σας σαρκώδη και “ζουμερά”

Τα χείλη έχουν τη δική τους “γυμναστική”… μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να τα “γυμνάζετε” ώστε να γίνεται καλή κυκλοφορία του αίματος (που εκτός από καλή υγεία τους προσδίδει και ένα φυσικό ροζ χρώμα). Ακουμπήστε 2 ενωμένα δάχτυλα πάνω στα χείλη σας και ασκείστε πίεση μεταξύ τους (σαν να δίνετε ένα δυνατό φιλί). Επαναλάβετε περίπου 20 φορές. 

Μη περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, να είστε σίγουρες όμως ότι ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, ο χρόνος θα σας φερθεί με “ευγένεια” (εκτός κι αν δεν έχετε ήδη κόψει το κάπνισμα!).
        You May Also Like

1 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0