Συνδυασμοί: χρωματιστά μάλλινα πουλόβερ

by - 1:05 μ.μ.

Πουλόβερ Gant από την προσωπική συλλογή του Mr. Who
Βρισκόμαστε στη καρδιά του χειμώνα και το “σύμβολο κατατεθέν” της εποχής για τον άντρα, είναι το μάλλινο πουλόβερ!
Τα κομμάτια ‘100% wool’ είναι πάντα ευπρόσδεκτα σε μια γκαρνταρόμπα, παρά τη δύσκολη συντήρηση τους. Ψωνίζοντας μάλλινα πουλόβερ θα βρούμε: κλασικούς χρωματισμούς (άσπρο, μαύρο, καφέ, μπεζ, γκρι και χακί), σχέδια (ρόμβοι, ρίγες, στάμπες κ.α.) και έντονα χρώματα όπως αυτά με τα οποία θα ασχοληθούμε σ’ αυτή την ανάρτηση!
Η τελευταία δεκαετία έχει φέρει στη μόδα του ανδρικού ρουχισμού, τις έντονες αποχρώσεις. Έτσι, οι εταιρείες ρούχων...
έχουν κάνει “συνήθεια” την παραγωγή ενός πουλόβερ, σε όλα τα πιθανά και “απίθανα” χρώματα! Το παράδοξο είναι ότι ενώ φοριούνται σχεδόν από όλους, λίγοι είναι εκείνοι που θα τα συνδυάσουν με κάτι περισσότερο από λευκό πουκάμισο (με λεπτές ρίγες ή χωρίς) ή ακόμη χειρότερα χωρίς πουκάμισο! Η ύπαρξη του πουκαμίσου μέσα από το μάλλινο πουλόβερ όμως, δεν είναι μόνο αισθητική παρέμβαση… μας προστατεύει από το “τσίμπημα” του κατά τα άλλα αγαπητού ρούχου! Παρακάτω θα δεις πως ένα έντονο πορτοκαλί ισορροπεί με ένα μπλε πτι-καρό και πως η βρετανική σημαία (που τόσο έχει παίξει στον χώρο της μόδας) δίνει “έμπνευση” στο μπλε πουλόβερ σου!
Μετακίνησε το ποντίκι σου πάνω στις φώτο και δες 4 συνδυασμούς όπως τους προστάζει το casual chic look του Man’s World.Από το Man's World
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0