13 ιδέες για περιτυλίγματα δώρων

by - 2:02 μ.μ.

Κάντε μια ευχή και γράψτε την στο εσωτερικό του κουτιού!


Το ζητάτε ως χαρτόνι σάντουιτς (ελάχιστο πάχος που διατίθεται). Το κόβετε με κοπίδι, σε σχήμα σταυρού. Το ντύνετε με αυτοκόλλητο διακοσμητικό χαρτί από τη μία πλευρά του. Χαράσσετε με το κοπίδι το νοητό τετράγωνο στο κέντρο του σταυρού (από τη πλευρά της διακοσμημένης επιφάνειας), σε βάθος: ½ από το πάχος του χαρτονιού. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το καπάκι (κάντε λίγο μεγαλύτερη τη διάσταση του νοητού τετραγώνου και αρκετά μικρότερο το μήκος των επεκτεινόμενων άκρων). Ανασηκώστε τα άκρα των 2 σταυρών “τσακίζοντας” την εσωτερική επιφάνεια στα σημεία του νοητού τετραγώνου. Εφαρμόστε το καπάκι πάνω στο κουτί και συγκρατήστε τα, ενωμένα και “σφηνωμένα” μεταξύ τους με ένα λαστιχάκι.

Δώστε τη δική σας πινελιά στα δωράκια σας. Εκτυπώστε το προσωπικό σας χαρτί περιτυλίγματος!  

Δώστε σημασία στα τιμώμενα πρόσωπα! Κάντε το μονόγραμμά τους, μέρος του πακέτου σας! Επιπλέον, θα είστε σίγουροι ότι δε θα μπερδευτούν τα δώρα μεταξύ τους.

Ανακύκλωση: 2 χαρτοσακούλες, ένα ψαλίδι μοτίβων και μια κορδέλα. Τόσο απλά!  

Ανακύκλωση: Χρησιμοποιήστε χαρτιά που δε χρειάζεστε, για να τυλίξετε τις εκπλήξεις σας (αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση). Εφημερίδες, comics, ακόμη και χάρτες!

Μη ξεχνάτε πως οι gloss επιφάνειες μαγνητίζουν πάντα τα βλέμματα. Αν δεν είναι γυαλιστερό το χαρτί περιτυλίγματος, επιλέξτε το φινίρισμα να γίνει με ένα διάφανο γυαλιστερό σακουλάκι!  

Ανακύκλωση: Πόσο πιο απλά υλικά από τις χρωματιστές πλαστικές σακούλες;   

Ένα απλό σχήμα… μια περίπλοκη εμφάνιση!     

Μην υποτιμάτε τα υφάσματα… 1ον δίνουν άλλη φινέτσα στο αποτέλεσμα και 2ον μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν!       

Κάθε εργαλείο μπορεί να κάνει θαύματα αν υπάρχει φαντασία. Το ίδιο και ο διακορευτής!        

Το διακοσμητικό χαρτί που σας περίσσεψε από πέρυσι, μετατρέψτε το σε ευχετήρια κάρτα!

Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε πολλά μέτρα ακριβού περιτυλίγματος. Τυλίξτε τα δώρα σας με απλό χαρτί και αμπαλάρετε από πάνω με το χαρτί “πολυτελείας”, μόνο κατά μήκος!    


You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0