Νέο blog μόνο για άντρες!

by - 9:29 μ.μ.

Ένα νέο blog μόνο για άντρες “γεννήθηκε” πρόσφατα, με σκοπό να συλλέξει όλα εκείνα που κάνουν έναν άντρα, ισχυρό στον λόγο του, την εικόνα του, τους τρόπους του!
Ο Fred Astair συνήθιζε να λέει: «Το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα νέα παιδιά σήμερα, είναι το να μάθουν καλούς τρόπους χωρίς να τους βλέπουν». Το ‘Mans World’ απευθύνεται σε άντρες που ενδιαφέρονται για την βελτίωση του προφίλ τους και σε όλους εκείνους που δεν...
εννοούν τίποτε παραπάνω από αυτό που υποστηρίζουν. Εξάλλου gentleman είναι αυτός που προσκαλεί στο σπίτι του μια κοπέλα για να της δείξει τη συλλογή γραμματόσημων του, και της δείχνει τη συλλογή γραμματόσημων του!
«Άντρας: ένα ον που είναι ικανό τρεις ώρες να περιμένει να τσιμπήσει το ψάρι και ανίκανο να περιμένει 10 λεπτά ώσπου να ντυθεί η γυναίκα του» (Robert Orben, 1927).
Ιδανικός άντρας: ένα κράμα πνευματικού πολιτισμού και ακλόνητης στιβαρότητας.    
Το ‘Mans World’ στην προσπάθειά του να “εκπαιδεύσει” το απαίδευτο αρσενικό, ασπάζεται τη σημασία της φράσης: οι δυνατοί δίνουν διαταγές στον εαυτό τους, ενώ οι νταήδες στους άλλους!
«Οι γυναίκες προτιμούν εκείνους που λαμβάνουν τον θαυμασμό άλλων ανδρών, γιατί έτσι αισθάνονται ότι τους έχουν κατακτήσει όλους!» (Z.P., 1982).

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0