Ο χωρισμός των ημερών

by - 7:09 μ.μ.

Σαν βόμβα έπεσε στον χώρο της διεθνούς showbiz, η είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez  και του Marc Anthony, ενός ζευγαριού που θεωρούνταν από πολλούς αγαπημένο.Ύστερα από 7 χρόνια γάμου με 2 παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε να...
τραβήξει χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το τέλος της σχέσης τους στο περιοδικό People.
Όλοι τώρα αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που οδήγησε τους 2 stars στο χωρισμό και όπως είναι φυσικό, τα αμερικανικά tabloids έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν υποθέσεις. Πάντως, τα σενάρια περί χωρισμού άρχισαν ουσιαστικά την ημέρα που η JLo συναντήθηκε  με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στο Hollywood το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε χωρίς την βέρα της αλλά και χωρίς τον σύζυγό της, ενώ τη συνόδευε η μητέρα της, Lupe.
Ωστόσο, πολλά άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού είπαν ότι τα προβλήματα του ζευγαριού, άρχισαν 3 μόλις χρόνια μετά τον γάμο τους -το 2004-. Φίλοι της Lopez είπαν πως η ίδια ανυπομονούσε να δώσει στην δημοσιότητα την ανακοίνωση περί χωρισμού, καθώς δεν άντεχε άλλο να ζει και να ανέχεται την άσχημη συμπεριφορά του συζύγου της.
Ο Marc παρουσιάζεται  μάλιστα ως ένας ιδιαίτερα αυταρχικός σύζυγος, που ήθελε να έχει τον έλεγχο. Γεγονός που μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισε να καταβάλλει την τραγουδίστρια. Φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή έξω φρενών για την επικείμενη topless εμφάνιση της Lopez στη νέα της ταινία ‘What To Expect When You're Expecting’.
Οι μεγάλοι τσακωμοί όμως άρχισαν το 2008, όταν η μητέρα της τραγουδίστριας μετακόμισε στο σπίτι του ζευγαριού για να τους βοηθήσει με τα παιδιά. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για την στη σχέση του ζευγαριού ήταν οι απλήρωτοι φόροι του Anthony, προς πολιτεία του Long Island, κάτι για το οποίο πληροφορήθηκε πρόσφατα η Lopez. Τον τελευταίο καιρό επίσης, το ζευγάρι διαφωνούσε συνεχώς για τον τόπο κατοικίας τους καθώς η μεν Jennifer ήθελε το Los Angeles, ο δε Marc προτιμούσε τη Νέα Υόρκη.
Έτσι ο τρίτος γάμος της JLO έληξε άδοξα, όπως τόσοι πολλοί άλλοι στο λαμπερό Ηollywood...


You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0