Καλοκαίρι με τη φωνή της Sade

by - 12:43 μ.μ.

Αν ήταν ινδιάνα θα μπορούσε να λέγεται ‘Μια φρεσκοκομμένη φέτα λεμόνι επιπλέει στο παγωμένο μου νερό’. Αυτή είναι η Sade... δροσιστική, χαλαρωτική κι απλή!
«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βγάζω μουσική απλά για να το κάνω, γι’ αυτό και υπάρχει τέτοια καθυστέρηση ανάμεσα στις δουλειές μου» δηλώνει η Αγγλο-νιγηριανή τραγουδίστρια που μέλημά της είναι η ποιότητα των τραγουδιών.
Πριν ένα μήνα ακριβώς, στις 3 Μαΐου 2011, κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο album της, με τίτλο ‘The Ultimate Collection’. Το album περιλαμβάνει όλες τις παλιές και πιο πρόσφατες επιτυχίες της “Λατρεμένης Sade”, ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνονται και 4 νέα κομμάτια. Μια διασκευή του...
τραγουδιού του ‘Still in Love with You’ (1974) των Thin Lizzy, ένα remix του τραγουδιού ‘The Moon And The Sky’ -με τη συμμετοχή του Jay-Z- που βρίσκεται στο album ‘Soldier of Love’ και δύο πρόσφατα κομμάτια: ‘I Would Have Never Guessed’ και ‘Love is Found’.
Πρόκειται για ένα πιο εμπλουτισμένο ‘The Best of Sade’ του 1994 (όπως θα το θυμούνται οι παλιοί θαυμαστές της τραγουδίστριας). Οι αναγνώστες του No Excuse θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν λήψη του διπλού album για το επόμενο 10ήμερο, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού! Στο πάνω μέρος της σελίδας μας θα βρείτε το push button με την ένδειξη ‘Take the Gift’, μέσω του οποίου θα μεταβείτε στο download link. Καλές ακροάσεις!   

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0