Αίσιο τέλος για την εκπομπή 'Με το Δεξί'

by - 5:06 μ.μ.

Ο Σπύρος Σούλης κι η ομάδα του ‘Με το Δεξί’ ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική πρόκληση που είχαν ποτέ. Το σπίτι της 15μελούς οικογένειας Διαμαντόπουλου στην Βάλμη της Ηλείας.
Η πιο μεγάλη αποστολή, εξετελέσθη. Το πιο απαιτητικό και φιλόδοξο έργο από όλα όσα έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα ο Σπύρος Σούλης κι η ομάδα της εκπομπής ‘Με το Δεξί’, ολοκληρώθηκε με...
απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας ένα καινούριο σπίτι και μια νέα αρχή σε μια σπάνια οικογένεια.
Η μοναδική ιστορία της 15μελούς οικογένειας Διαμαντόπουλου από την Βάλμη της Ηλείας, με τη νεαρή μητέρα των 10 ανήλικων παιδιών που είχε σώσει τα αγγελούδια της και το σπίτι της από μια φωτιά πριν λίγους μήνες, βρήκε μια υπέροχη συνέχεια, την οποία “έγραψαν” οι πολύτιμοι συνεργάτες της εκπομπής που έφτιαξαν το κατεστραμμένο σπίτι σχεδόν απ’ την αρχή.
Περισσότεροι από 200 συνεργάτες μεταφέρθηκαν στην Βάλμη του νομού Ηλείας για 6 ημέρες και νύχτες, για να αλλάξουν μια για πάντα τις συνθήκες διαβίωσης των μικρών ηρώων της οικογένειας Διαμαντόπουλου. Οι ανάγκες, οι φθορές κι οι ελλείψεις του σπιτιού, ειδικά μετά την πυρκαγιά ήταν πάρα πολλές. Αλλά το στοίχημα για την εκπομπή, παρότι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, κερδήθηκε.
Η όψη του σπιτιού δεν θυμίζει τίποτα από τις παλιές δυσκολίες. Ο κήπος του μετατράπηκε στο ιδανικό σημείο για να παίζουν και να δημιουργούν τα 10 υπέροχα παιδιά. Μια παιδική χαρά στήθηκε για να γεμίζει γέλια και χαρούμενες παιδικές φωνές, όλη μέρα. Το ίδιο και στο εσωτερικό του σπιτιού. Τα τρία παιδικά υπνοδωμάτια, γεμάτα χρώματα και σχέδια, φτιάχτηκαν με απόλυτο οδηγό την χαρά των παιδιών που θα κοιμούνται σε αυτά. Το κοριτσίστικο, για την Ιουλία, την Παρασκευή και την Ευτυχία είναι γεμάτο νεράιδες, παιχνίδια και κοριτσίστικα χρώματα. Αυτό των αγοριών, του Δημήτρη, του Αντώνη, του Γιώργου και του Αποστόλη, έχει παιχνίδια, άνεση, γραφεία για μελέτη και προσοχή στην ασφάλεια τους. Το τρίτο, των μικρότερων της οικογένειας, του Κυριάκου, του Ηλία και του νεογέννητου μωρού, είναι ένα πανέμορφο μωρουδίστικο στολίδι και ο πρώτος χώρος στον οποίο επιτέλους αυτά τα παιδιά θα βρίσκονται έξω από το δωμάτιο των γονιών τους. Οι γονείς, η Μαρία κι ο Κώστας, έχουν για πρώτη φορά κι αυτή μετά από τόσα χρόνια γάμου, το δικό τους δωμάτιο για να ξεκουραστούν. Η κουζίνα, το καθιστικό κι η τραπεζαρία του σπιτιού είναι όσο μεγάλα κι άνετα χρειάζεται μια τόσο μεγάλη οικογένεια, ενώ και η προγιαγιά, η γιαγιά κι ο παππούς, έχουν πλέον ένα ολόδικό τους, απολύτως λειτουργικό κι αυτόνομο σπίτι δίπλα ακριβώς στα αγαπημένα τους εγγόνια.
Η σημαντικότερη εργασία που πραγματοποιήθηκε σ’ αυτό το σπίτι ήταν η τοποθέτηση ολοκαίνουριας κεραμοσκεπής. Κι όλα αυτά, σε 6 ημέρες και νύχτες. Για να μπει η οικογένεια Διαμαντόπουλου στο νέο της σπίτι, και να αρχίσει μια νέα ζωή ‘Με το Δεξί», χωρίς τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες που είχαν να ξεπερνούν καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια.
Το ξεχωριστό επεισόδιο θα προβληθεί απόψε, Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 10 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ΑΝΤ1

Το γράμμα της οικογένιας προς την εκπομπή: 
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0