Οικονομικό smartphone για όλους

by - 12:23 μ.μ.

Η Vodafone ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ‘Vodafone 858 Smart’, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν το δικό τους smartphone, αφού το συγκεκριμένο κοστίζει μόλις...
129 ευρώ!
Οι εποχές που για να αγοράσει κανείς ένα πλήρες smartphone έπρεπε να πληρώσει 500 ή 600 ευρώ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, πλέον μπορεί κανείς να βρει στην αγορά smartphones προσιτά αλλά και ακριβά, οι κατασκευαστές έχουν καταλάβει ότι αρκετός κόσμος πλέον δεν μπορεί να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να αγοράσει ένα ακριβό κινητό, γι΄αυτό και τα οικονομικά smartphone που διατίθενται στην αγορά είναι αρκετά και συνεχώς βλέπουμε να βγαίνουν και καινούρια προσιτά μοντέλα.
Το ‘Vodafone 858 Smart’ προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία στον κόσμο του Mobile Internet διαθέτοντας ποικιλία εφαρμογών, πλοήγηση, εύκολη πρόσβαση στα Social Networks και πολυμέσα, και όλα αυτά σε ένα τέλειο πακέτο και σε μοναδική τιμή.
Το ‘Vodafone 858 Smart’ θα διατίθεται σε ποικιλία εντυπωσιακών χρωμάτων και σχεδίων. Επιπλέον, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στο κινητό τους τηλέφωνο το δικό τους προσωπικό χαρακτήρα, δημιουργώντας και παραγγέλνοντας τα δικά τους μοναδικά καλύμματα που ταιριάζουν στο προσωπικό τους στυλ και τη διάθεσή τους.
Χάρη στην έκδοση του Android 2.2, οι καταναλωτές θα έχουν την πλήρη εμπειρία του Android, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών του Android Market, Gmail, Google Maps και του Google Talk. Το ‘Vodafone 858 Smart’ διαθέτει ακόμα κάμερα 2 Megapixel, οθόνη αφής capacitive 2.8 ιντσών και φυσικά συνδεσιμότητα μέσω 3G, Wi-Fi και bluetooth.
Επίσης, η ομάδα σχεδίασης της Vodafone δημιούργησε την αρχική οθόνη της συσκευής ώστε να διαθέτει προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και προγράμματα, όπως Facebook, Twitter, Email, Vodafone Music και τέλος, το Updates widget, το οποίο παρέχει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στις κυριότερες εφαρμογές του Android Market και σε άλλες υπηρεσίες.
Το ‘Vodafone 858 Smart’ θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές Ιουνίου.

Από το XBlog

 


You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0