Συνέντευξη του Κώστα Βαξεβάνη

by - 12:58 μ.μ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ‘Το κουτί της Πανδώρας’ Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε στην εφημερίδα ‘Real Life’ για τους λόγους που καθόρισαν την ανανέωση της σύμβασής του με την ΕΡΤ, την ιδιωτική τηλεόραση, αλλά και το αν ένας ακόμη γάμος ή ένα ακόμα παιδί είναι στα σχέδιά του. 
Ο δημοσιογράφος είπε: «Η μείωση ισχύει για όλους. Σχεδόν. Γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις… αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ και για τίποτα! Η αιτία που ανανέωσα τη σύμβασή μου, νομίζω ότι είναι η πραγματικότητα. Το ‘Κουτί της Πανδώρας’ είναι μια εκπομπή με φανατικό κοινό...
και είμαι σε θέση να πω, με παρέμβαση! Ανοίγει θέματα. Αποκαλύπτει πράγματα άγνωστα, που γίνονται κουβέντες σε παρέες. Είναι επίσης η πιο φθηνή παραγωγή της ΕΡΤ. Διάβασα διάφορες κριτικές για το κόστος, αλλά τι να κάνουμε; Πάντα θα υπάρχουν κριτικές. Τι θα πει «κάνει τόσα»; Δηλαδή, πόσα έπρεπε να κάνει; Ποιος το ορίζει; Το να βάλουν δύο εκπομπές ίδιου είδους και να τις συγκρίνουν, το καταλαβαίνω. Λένε όμως αυτοτελώς «είναι ακριβή παραγωγή η εκπομπή». Σε σχέση με τι; Μιλάω με τη δουλειά μου 25 χρόνια τώρα. Ξέρετε, πολλές φορές συνηθίζω να λέω πως οι κριτικοί είναι σαν τους ευνούχους. Ξέρουν τα πάντα γύρω από το σεξ, αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ».
Για την ιδιωτική τηλεόραση και την κρίση δήλωσε: «Θα περάσει κρίση. Η Ελλάδα μπορεί να συντηρήσει δυο κανάλια και έχει δέκα. Συντηρείται με διάφορους τρόπους από μια πίτα που δε φτάνει και θα γίνει ακόμη μικρότερη. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ανακατατάξεις. Όταν τα έλεγα αυτά τους καιρούς της ευφορίας, με κοίταζαν περίεργα. Θα ζήσουμε πολύ άσχημες καταστάσεις. Κι αυτό μοιραία θα γεννήσει καινούρια πράγματα». 
Το να προχωρήσει σε έναν ακόμα γάμο, δεν είναι κάτι που σκέφτεται ο Κώστας Βαξεβάνης, αλλά δεν είναι και κάτι που το αποκλείει, όπως ο ίδιος λέει. Όσο για την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού; Απαντάει χιουμοριστικά: «Τι μου λέτε; Δεν τα φέρνει ο πελαργός;».

Από το Η Διαδρομή

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0