Προμηθευτείτε κι εσείς ένα μπουκάλι με “ΤΙΠΟΤΑ”

by - 1:03 μ.μ.

Ο ιστότοπος ‘Think Glass’ προωθεί την ιδέα της γυάλινης συσκευασίας, προβάλλοντας τα προτερήματά της αναφορικά με το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έχει ουσιαστικά ως στόχο την επίτευξη μιας καλύτερης ζωής σε έναν καλύτερο κόσμο! Ενδιαφέρουσες ιδέες παρουσιάζονται επίσης στο σχετικό blog ‘Το Γελαστό Μπουκάλι’. Αποτελεί το σημείο αναφοράς των φίλων του γυαλιού στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στην ευρωπαϊκή Κίνηση  ‘Friends Of Glass’.
Ο ιστότοπος αξιοποιεί και διαχέει ιδέες και πρωτοβουλίες για την αειφόρο ανάπτυξη και την ανακύκλωση, μεταξύ άλλων και αυτών της ‘Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Γυάλινης Συσκευασίας’ (FEVE - Federation Europeenne Du Verre d’ Emballage), στις Βρυξέλλες. Η ‘FEVE’ είναι ένας...
διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που αντιπροσωπεύει 60 μέλη, σε περίπου 25 χώρες της Ευρώπης και συνεργάζεται με διεθνείς και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς για θέματα νομοθεσίας, υγείας, περιβάλλοντος, εμπορίου, κα.
Οι ‘Φίλοι του Γυαλιού’ στην Ελλάδα, για λίγες ημέρες ακόμη,  μπορούν να αποκτήσουν το  δικό τους συλλεκτικό βάζο ή φιάλη του ‘ΤΙΠΟΤΑ’, στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας ‘Το Γυαλί δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να Κρύψει’. Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν μία φιάλη ή ένα βάζο (απομένουν άλλα 9410 κομμάτια), συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία τους εδώ.
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0