Παντεσπάνι – εύκολο, γρήγορο και light

by - 4:32 μ.μ.

Υλικά: 

4 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 βανίλια
1 κούπα αλεύρι φαρίνα
2 κ.σ. κακάο (προαιρετικά) 

Εκτέλεση: 

- Χτυπάμε σε δυνατό μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι και το κακάο, συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά.
- Τοποθετούμε σε ένα ταψί (20Χ30) λαδόκολλα που προηγουμένως έχουμε... βουτυρώσει και ρίχνουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε στους 180°C (στον αέρα) για 20’.  

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

  • 64
    0
  • 22
    2
  • 57
    0
  • 60
    4
  • 53
    4
  • 36
    0