Χρόνια Πολλά No Excuse!

by - 3:10 μ.μ.

Για την ιστορία: Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο το No Excuse άρχισε να παίρνει μορφή.
Ήταν Κυριακή απόγευμα όταν ένας φίλος έδωσε την ιδέα για τη δημιουργία ενός “blog - φίλτρου”. Ένα blog δηλαδή, που να έχει λίγο απ’ όλα αλλά τίποτα περιττό! Να βασίζεται στην ευχάριστη πλευρά της ζωής και την αισιοδοξία, αφήνοντας έξω από αυτό την μοιρολατρική νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα. Να ερεθίσει τη σκέψη και να την εφοδιάσει με φρέσκες εικόνες, που θα αναδείξουν την ανάπτυξη, το μέλλον, τον πολιτισμό, την κοινωνική και περιβαλλοντική συνείδηση.
Λέξη κλειδί για το “φιλτράρισμα” των θεμάτων, είναι η λέξη ‘notebook’. Τι γράφεις σε ένα σημειωματάριο; Ότι θέλεις να θυμάσαι. Πληροφορίες, εικόνες, γεγονότα, βίντεο, μουσικές, ονόματα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, που μετά από καιρό ξεχνάς…
κι έρχεται η στιγμή που θέλεις να ανατρέξεις, να θυμηθείς, να επεξεργαστείς! Δίπλα στο pc υπάρχει πάντα ένα τέτοιο notebook, “πλημμυρισμένο” από θέματα που περιμένουν να φιλτραριστούν και να γίνουν αναρτήσεις! 

Απολογισμός: Με μια σύντομη ματιά σε παλιότερες αναρτήσεις, διαπιστώνει κανείς ότι το No Excuse “ήξερε τι θέλει”, είχε πάρει την τελική του μορφή από τις πρώτες κιόλας μέρες! Το ύφος, τα θέματα, η γραφή και η παρουσίαση όλων αυτών, έχουν ελάχιστες διαφορές απ’ το σημερινό του τοπίο.
Στο side bar της σελίδας, μέρα με τη μέρα ερχόταν και κάτι καινούριο. Στην αρχή η ψηφοφορία (η οποία λήγει σε λίγες ώρες με 96% θετικές ψήφους), λίγο μετά το ‘απόφθεγμα της εβδομάδας’ μαζί με τις ‘μουσικές επιλογές’, κάπου στα μέσα της χρονιάς το ‘δώρο της εβδομάδας’ και πιο πρόσφατα –μετά από δική σας απαίτηση- προστέθηκε το πρόγραμμα τηλεόρασης και τα κινηματογραφικά νέα.
Το No Excuse μετράει μέχρι αυτή τη στιγμή 490 αναρτήσεις, 64.630 περίπου προβολές από όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Αμερική, Κύπρο, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία, Κορέα, Καναδά, Ιταλία κ.α.) και 126 εγγεγραμμένους αναγνώστες. Η χρηματική του αξία αυτή τη στιγμή ανέρχεται στις 8.000 περίπου, σύμφωνα με την ‘BizΠληροφορίες’.
Μέσα στη χρονιά που πέρασε, υπήρξαν θέματα που έγιναν δημοφιλή χάρη στην αναδημοσίευσή τους από άλλα sites. Όταν γινόταν αυτό, τα ‘κλικ’ έπεφταν βροχή! Στην κορυφή των ταυτόχρονων επισκέψεων, έρχεται το ‘Λύσαμε το δυσκολότερο Sudoku του κόσμου’ με 97 αναγνώστες το λεπτό.
Τον τελευταίο μήνα έχει δημιουργηθεί μια ομάδα bloggers, που σκοπό έχει να συλλέξει και να αναδείξει τα καλύτερα ελληνικά και ξένα blogs. Σε λίγες μέρες η ψηφοφορία για το κοινό ξεκινά και το No Excuse επιλέχτηκε ως υποψήφιο μαζί με άλλα 54 blogs! Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!
Ευχαριστούμε για τη προτίμησή σας!  You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0