Το ‘Flower by Kenzo’ γίνεται “πράσινο”

by - 12:28 μ.μ.

Δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο του στην υψηλή αρωματοποιία, το εμβληματικό ‘Flower by Kenzo’ αποκτά οικολογική συνείδηση και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην beauty industry λανσάροντας μπουκάλια τα οποία μπορούν να ξαναγεμίσουν και μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το αποτύπωμά του στον πλανήτη!
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά: από εδώ και πέρα θα μπορείς να ξαναγεμίζεις το αγαπημένο σου άρωμα είτε αγοράζοντας το ανταλλακτικό του - το νέο πώμα του μπουκαλιού ξεβιδώνεται - είτε από την πηγή (ένα ανταλλακτικό αρώματος των 500ml) που θα βρεις στα καταστήματα καλλυντικών. Έτσι, κάθε μπουκάλι του δημοφιλούς αρώματος μετατρέπεται σε ένα... eco-friendly προϊόν που μπορείς να το κρατήσεις για πάντα, αφού μπορείς να το ξαναγεμίζεις επ' άπειρον με τους δύο παραπάνω τρόπους.
Όσο για τα περιβαλλοντικά του οφέλη, αυτά είναι άκρως σημαντικά εάν σκεφτείς ότι με το νέο ανταλλακτικό, οικολογικού σχεδιασμού, μειώνονται κατά 66% οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου σε σχέση με την αγορά μιας νέας συσκευασίας, ενώ χάρη στις πηγές, που έχουν τοποθετηθεί μόνιμα στα σημεία πώλησης δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις ξανά ατομική συσκευασία. Με αυτόν τον τρόπο θα συμβάλεις και εσύ μέσα από μια υπεύθυνη προσέγγιση που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Από το StylistaYou May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0