Φωτογραφίες γάμου – φωτογραφίες για μια ζωή

by - 7:16 μ.μ.

Ο Adam Charles George είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας ‘Embrace Life Photography’, “υπεύθυνη” για μια σειρά μαγευτικών φωτογραφιών.
Η ‘Embrace Life Photography’ με έδρα τη Καλιφόρνια, αναλαμβάνει την φωτογράφηση όλης της ημέρας ενός γάμου. Απαθανατίζει ακόμα και τις πιο “ασήμαντες” στιγμές, με τρόπο όμως που να δημιουργεί εικόνες υψηλής αισθητικής, συγκίνησης κι αγάπης.
Η φιλοσοφία της εταιρείας αυτής, πιστεύει στην ομορφιά της απλότητας και αποφεύγει την υπερβολή που συχνά συναντάμε στους σύγχρονους γάμους. Εξάλλου, όπως έλεγε και ο Johann Wolfgang von Goethe: «Δεν υπάρχει τίποτε πιο τρομακτικό από τη φαντασία χωρίς γούστο». Μας υπενθυμίζει πως το αυθόρμητο της στιγμής δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα στημένο και στιλιζαρισμένο πορτρέτο, όπως ακόμα ότι... τα πρόσωπα ενός γάμου δεν περιορίζονται μόνο στον γαμπρό και τη νύφη!
Ο ίδιος ο Adam Charles George, δηλώνει πως πολλές φορές το αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών του και πως είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει ένα ζευγάρι σε οποιοδήποτε σημείο της γης, προκειμένου να “αιχμαλωτίσει” το γάμο στο φακό του!
Οι τιμές για ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, ξεκινούν από $ 2950 (€ 2233). Δείτε περισσότερα στο blog της εταιρείας. 


You May Also Like

3 σχόλια

 1. Ωραία ανάρτηση με εξαιρετικά χρήσιμες απόψεις για τη φωτογράφηση ενός γάμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ πολύ!
  Έριξα μια ματιά στη δουλειά σας… ομολογουμένως η ομάδα σας σπάει το “καθεστώς” της παλιομοδίτικης τακτικής των φωτογράφων. Ιδιαίτερα όμως, έχω να σας δώσω συγχαρητήρια για το project γάμου: ‘Γιάννης – Γιάσνα’! Είναι απλά ερωτεύσιμο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0