Ο Michael Buble τραγουδά...

by - 2:02 μ.μ.

Ο Michael Buble είναι άλλη μια ανακάλυψη του παραγωγού David Foster, όπως οι Josh Groban, Celine Dion, Barbra Streisand και Whitney Houston.
Ο Καναδός τροβαδούρος της jazz/pop, γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου το 1975. Από μικρή ηλικία είχε κλίση στη μουσική, αλλά ταυτόχρονα ήθελε να γίνει παίκτης του χόκεϊ. Η οικογένειά του, διαπίστωσε το ταλέντο του στο τραγούδι, όταν εκείνος ήταν 13 και τραγούδησε το ‘White Christmas’ την ημέρα των Χριστουγέννων.
Έκανε το ντεμπούτο του...
στη μουσική σκηνή το 2003, με το πρώτο του album να φέρει το όνομά του. Η μεγάλη εμπορική επιτυχία ήταν αναπάντεχη! Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια αντίτυπα. Το δεύτερο πετυχημένο του album, έρχεται το 2005 με τίτλο: ‘It's Time’ κι έτσι η φήμη του βγαίνει εκτός συνόρων! Ακολουθεί το ‘Call Me Irresponsible’ το 2007 (με μια χιουμοριστική διαφήμιση) , όπου ερμηνεύει γνωστά κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, όπως το ‘Wonderful Tonight’ και το ‘It Had Better Be Tonight’.
Το Χριστουγεννιάτικο cd που δίνει από σήμερα και μέχρι την επόμενη Τρίτη το No Excuse, έχει τίτλο ‘Let It Snow’ και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2007. Περιέχει 5 κλασικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια σε jazz ρυθμούς με ιδιαίτερη έμφαση στο πιάνο. Το τραγούδι όμως που δεν ακούμε συχνά σε Χριστουγεννιάτικες μουσικές συλλογές, είναι το  ‘Grown-Up Christmas’. Μια σημαντική “επισήμανση” του Buble.
Ο Michael Buble έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων: 2 βραβεία Grammy και πολλά βραβεία Juno (Μουσικό Καναδικό Βραβείο). Έχει πουλήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια album σε όλο τον κόσμο. Τώρα επιστρέφει με το πέμπτο του single που κυκλοφόρεί με το όνομα ‘Hollywood’ ένα κομμάτι που εμπεριέχεται στο super-επιτυχημένο του cd Crazy Love’ που συνεχίζει να πουλάει σαν “τρελό” και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0