Βαρετό eat, βαρετό pray, βαρετό love

by - 11:55 π.μ.

Η Liz (Julia Roberts) οδεύει προς την κατάθλιψη. Δεν είναι σίγουρη για τα συναισθήματα της και ο γάμος της δεν την βοηθάει καθόλου και μπλα μπλα μπλα!
Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια τελείως περιττή ταινία στην ταινιοθήκη σας, αλλά ιδιαίτερα περιττή στο ιστορικό της Julia Roberts. Είναι απογοητευτικό...
να συναντά κανείς το “ιερό τέρας” σε έναν τόσο γλυκανάλατο ρόλο. Ακόμα και ο ρόλος της ως νεράιδα του Peter Pan ήταν πιο ενδιαφέρον! Φταίει το βιβλίο; Φταίει η μεταφορά στο “πανί”; Οι πωλήσεις θα δείξουν, αν τελικά υπήρχε λόγος που τόσα χρόνια αυτό το story παρέμενε βιβλίο!
Τα πολυδάπανα πλάνα και η ατμοσφαιρική σκηνοθεσία προσπαθούν να ξεγελάσουν τον απλό θεατή. Το μεγάλο budget ($60,000,000), τον θαμπώνει ωστε να μη δει το φτωχό και ανόητο σενάριο. Αν και οι παραγωγοί διατυμπανίζουν πως η ιστορία είναι διδακτική προς το κοινό, το κοινό με την σειρά του δε διακρίνει κανένα μάθημα ζωής! Στην αρχή της ταινίας “παραλαμβάνουμε” την ηρωίδα εγωίστρια κι ανασφαλή, και στο τέλος τη “παραδίδουμε” ανασφαλή και άβουλο ον.
Το ‘Eat Pray Love’ μπορεί να μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου μόνο ως ‘η παραγωγή που θα μπορούσε να είναι απλά ένας έντυπος ταξιδιωτικός οδηγός’! Κλείνοντας, η ιταλική φράση «Dolce far niente» (μτφρ: η γλύκα του να μην κάνεις τίποτα) που ακούγετε στην ταινία, είναι προειδοποιητική και ταιριάζει γάντι σε όσους έχουν σκοπό να τη δουν, είναι προτιμότερο να μην κάνετε τίποτα!


Εναλλακτική πρόταση σε όσους ψάχνουν μια ταινία με ταξίδια και ηθικό δίδαγμα: ‘The Bucket List

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0