Το πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο cd

by - 12:08 μ.μ.

Ένα δώρο από το No Excuse για τους αναγνώστες του! Στο side bar της σελίδας μας θα βρείτε το download link, για να κατεβάσετε το Χριστουγεννιάτικο album του Michael Bolton, ‘This Is The Time’.
Το album κυκλοφόρησε τις ημέρες των Χριστουγέννων του 1996 από την Sony Music. Αυτό το δισκάκι συνδυάζει δυο πολύ καλούς λόγους για να το ακούσετε: τα Χριστούγεννα και τη φωνή του Michael Bolton. Συγκεντρώνει χαρμόσυνες αλλά και συγκινητικές μελωδίες όπως το ‘Santa Claus Is Coming To Town’ σε rock nroll ρυθμούς και το...Have Yourself A Merry Little Christmas’ σε μια πολύ ρομαντική έκδοση. Κομμάτια που σίγουρα θα ξεχωρίσετε, είναι το ‘Joy To The World’ στο οποίο συμμετέχει μια παιδική χορωδία, το ‘The Christmas Song’ που “ισοδυναμεί” με ένα ποτήρι γάλα και λίγα μπισκότα δίπλα στο τζάκι, και φυσικά το “κλασικότατο” ‘Ave Maria’ με τον Placido Domingo, που είτε σας αρέσει η κλασική μουσική, είτε όχι, στο άκουσμά του θα νιώσετε την ψυχική εξύψωση που απαιτούν οι μέρες που έρχονται! 
Τα δύο τελευταία κομμάτια του CD, ‘This Is The Time’ (ντουέτο με την Wynonna) και ‘Love Is The Power’, είναι τραγούδια του ίδιου του Bolton που αν και ταιριάζουν στο κλίμα των γιορτών, ακούγονται ευχάριστα όλο τον χρόνο. Καλές ακροάσεις!  

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0