Σοκολάτα 'Βανίλια - Πορτοκάλι' του Στέλιου Παρλιάρου

by - 1:04 μ.μ.

Υλικά 

- 750 γραμμ. γάλα φρέσκο
- 250 γραμμ. κουβερτούρα
- 1-2 ξυλαράκια κανέλλα
- 1 κλωναράκι βανίλιας σκισμένο στη μέση κάθετα
- φλούδα από μισό πορτοκάλι 

Εκτέλεση 

- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε bain-marie.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο γάλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να βράζει.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και... το αφήνουμε να κρυώσει λίγο για 1-2'. 
- Το σουρώνουμε και το σερβίρουμε ζεστό.






You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

  • 64
    0
  • 22
    2
  • 57
    0
  • 60
    4
  • 53
    4
  • 36
    0