Καταγγελία φοιτήτριας του ΑΠΘ

by - 6:57 μ.μ.


«Είμαι φοιτήτρια νομικής στο πανεπιστήμιο ΑΠΘ και θέλω να καταγγείλω την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Σήμερα το πρωί έχοντας μάθημα στις 12 η ώρα ήθελα να απευθυνθώ στη γραμματεία για κάτι ερωτήσεις που είχα σχετικά με το πάσο, οπότε και πήγα πιο νωρίς στη σχολή. Αλλά φυσικά, η γραμματεία της σχολής μας...
λειτουργεί σε αυστηρό ωράριο 12-1 για την εξυπηρέτησή των φοιτητών και φυσικά για να εξυπηρετηθώ έπρεπε να χάσω το μάθημά. Πήγα λοιπόν στην παρακολούθησή ευελπιστώντας πως κάποια στιγμή το ωράριο των μαθημάτων μου θα συμβαδίσει με το ωράριο της ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. 
Μπαίνοντας στην αίθουσα προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως είχε γίνει σύμπτυξη τμημάτων και από 3 τμήματά είχαμε γίνει 2,τουτ'εστιν η μίση τάξη καθόταν στα παράθυρα και στα σκαλάκια, μην μπορώντας να ακούσει τον καθηγητή, καθώς δεν υπήρχαν αρκετές θέσεις. Βγαίνοντας από την αίθουσα μετά από πολύ προσπάθειά να ακούσω αυτά που έλεγε ο καθηγητής κι έχοντας παγώσει ο κώλος μου που καθόμουν στα σκαλάκια, έρχομαι αντιμέτωπη με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ του ελληνικοί πανεπιστημίου, όλα αυτά τα κομματόσκυλα που στήνουν ενέδρα στους πρωτοετής και ρυπαίνουν τη σχολή μας με αφίσες και χαρτάκια, που απορώ κιόλας ΠΩΣ ΔΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ 30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Περιττό να αναφέρω πως πολλοί καθηγητές ενώ είχαμε κανονικό μάθημα, δίχως καμία ενημέρωση και ανακοίνωση προς τους φοιτητές απλά δεν παρευρέθηκαν στην αίθουσα για να διδάξουν(μορφωμένοι άνθρωποι σου λέει μετά),όπως επίσης περιττό να αναφέρω την οικογενειοκρατία που επικρατεί καθώς ο ένας καθηγητής είναι γιος, ξάδελφος, θείος, εγγονός, μπατζανάκης κλπ του άλλου.' Άλλο ένα πρόβλημα επίσης, τα αποτελέσματα της εξεταστικής που τα έχουν δώσει οι καθηγητές εδώ και μέρες και δεν έχουν δεήσει ακόμη να τα αναρτήσουν ΠΟΥΘΕΝΑ.
Και ρωτάω τώρα εγώ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΟΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕΣΟ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ;ΓΙΑΤΙ; »


Από το Tromaktiko

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0