Πρεμιέρα 'Desperate Housewives' - Season 7

by - 4:29 μ.μ.

Η μεγάλη είδηση που αφορά στην 7η σεζόν της σειράς ‘Desperate Housewives’, είναι ο ερχομός της ηθοποιού Vanessa Williams (‘Ugly Betty’) η οποία εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό Cast αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Renee Filmore-Jones. Η Renee υπήρξε συμφοιτήτρια της Lynette και άσπονδη φίλη της κατά την διάρκεια των κολεγιακών τους χρόνων. H Lynette δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα τον ερχομό της Renee στην γειτονιά. Πολύ περισσότερο δε το γεγονός πως η Renee αν και άτεκνη είναι καταξιωμένη καριερίστας και χρόνια παντρεμένη με ένα γνωστό αθλητή αν και με πολλά προβλήματα στο γάμο της! Όντας σε μόνιμο ανταγωνισμό η μία με την άλλη, αναμένεται να απολαύουμε σκηνές απείρου κάλλους με τις δύο κυρίες να μαλλιοτραβιούνται στην Wisteria Lane. Φυσικά η Renee θα κουβαλάει μαζί της και το μυστήριο της έβδομης σεζόν. Σύμφωνα με τους παραγωγούς η...
Renee θα αποτελέσει την καινούργια Eddie Britt.
Η Susan o Mike και ο MJ μετακομίζουν σε ένα διαμέρισμα της κακίας ώρας, όμως η Susan είναι πρόθυμη να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει πίσω στο σπίτι της! Πολύ περισσότερο όταν μαθαίνει και η ίδια πως ο ένοικος του σπιτιού της δεν είναι άλλος από τον Paul Young που κατέφθασε με την νέα μυστηριώδη σύζυγό του, έχοντας προφανώς κάποια κρυφή ατζέντα.
Από την άλλη η Bree, πλέον ελεύθερη και ωραία, αλλά και μπατίρω αφού έχασε τα πάντα, αποφασίσει να μηδενίσει το κοντέρ και να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και επειδή μιλάμε για την Bree το φρεσκάρισμα αρχίζει με την ανακαίνιση του σπιτιού της. Για τον λόγο αυτό προσλαμβάνει τον πολυμήχανο τεχνίτη Keith. Τον ρόλο του Keith θα ενσαρκώσει ο Brian Austin Green (‘Beverly Hills 90210’) και η Bree αν και παθαίνει την πλάκα της μαζί του παραμένει πάντα μία κυρία! Όλα αυτά βέβαια μέχρι την στιγμή που ο Keith θα αποτελέσει το μήλον της Εριδός για τις single ή μη ladies της Wisteria Lane, οπότε και αναμένεται να γίνει το σύστριγγλο ανάμεσα σε Bree, Renee και ίσως και Gabi! O Mark Cherry αναφερόμενος στο ειδύλλιο Bree – Keith δήλωσε με νόημα πως ίσως αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση της Bree με τον γιό της όχι όμως επειδή δεν εγκρίνει τον Keith… κάθε άλλο!
Η Μητέρα του Tom Scavo, Allison την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Lois Smith, θα κάνει επίσης την εμφάνιση της στην 7η σεζόν σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιό της να ξεπεράσει την κρίση της “ανδρικής εμμηνόπαυσης” αφού η Lynette δεν έχει καιρό να νταντεύει τον Tom –έχει και ένα πόλεμο να κάνει-! Φυσικά ο ερχομός της Allison δεν χαροποιεί καθόλου την Lynette αφού πεθερά και νύφη έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις περί της θέσης της γυναίκας μέσα στο γάμο.
Τέλος, όσο για το ποια νοικοκυρά θα γίνει περισσότερο απεγνωσμένη μόλις μάθει πως τόσο καιρό δεν μεγάλωνε το δικό της παιδί, οι απόψεις διίστανται.
Η 7η σεζόν του ‘Desperate Housewives’ θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο ABC από τις 26/9 του 2010. 

Από το PagkakiYou May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0