Ομελέτα φούρνου

by - 2:07 μ.μ.

Είναι μια ομελέτα διαφορετική από της άλλες. Τρώγεται ζεστή και κρύα και τα παιδιά την λατρεύουν γιατί τους θυμίζει λίγο και πίτσα!

8-10 αυγά
4 μεγάλες πατάτες
Κασέρι όσο θέλουμε (πάνω από 1/4 όμως)
1          μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
2          Πιπεριές

- Κόβουμε της πατάτες χοντρες...
στρογγυλά (στο σχήμα των τσιπς) και της τηγανίζουμε.
- Τις στρώνουμε σε ένα ταψι μέτριο αλλά βαθύ.
- Χτυπάμε τα αυγά και τα περιχύνουμε πάνω στης πατάτες.
- Κόβουμε το κασέρι σε ακανόνιστους κύβους και το σκορπίζουμε πάνω στα αυγά.
- Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές ροδέλες και το προσθέτουμε και αυτό στο ταψί.
- Κόβουμε της πιπεριές όπως θέλουμε και τις προσθέτουμε και αυτές.
- Βάζουμε το ταψί στο φούρνο. Σε 10-15 λεπτά είναι έτοιμο ανάλογα τον φούρνο. Το βγάζουμε όταν δούμε πως τα αυγά είναι έτοιμα.

Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιπεριές διαφόρων χρωμάτων. Τις πατάτες μπορείτε αντί να της τηγανίσετε, να της βράσετε. Το λουκάνικο αν θέλετε το περνάτε λίγο από το τηγάνι.

Από το Συνταγές της Παρέας

You May Also Like

1 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

  • 64
    0
  • 22
    2
  • 57
    0
  • 60
    4
  • 53
    4
  • 36
    0