Η ταλαντούχα κα Kirsten Lepore

by - 1:25 μ.μ.


H Kirsten Lepore είναι μια ανεξάρτητη animator που πήρε το BFA (‘Bachelor of Fine Arts’ –προπτυχιακό οπτικοακουστικών σπουδών και σπουδών θεάματος-) της από το Maryland Institute College of Artτο 2007.
Οι μικρού μήκους ταινίες της με “πρωταγωνιστές” -της περισσότερες φορές- “φαγώσιμους ήρωες”, προβάλλονται στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο, σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ δουλειές της αναφέρονται σε πολλά περιοδικά. Έχει συνεργαστεί με το MTV, την Heinz και τον σκιτσογράφο Michael Slack.
Πέρα από το πάθος της για τα κινούμενα σχέδια, η Kirsten λατρεύει τα ταξίδια, το μαγείρεμα, και τη μελέτη ξένων γλωσσών. Ελπίζει ότι κάποια μέρα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να γευτεί τα πιο περίεργα...
και νόστιμα εδέσματα! 
Το παρακάτω animation της Kirsten, ονομάζεται ‘Sweet Dreamsκαι ανήκει στην κατηγορία ‘stop-motion’ (όρος που σχετίζεται με τη τεχνική δημιουργίας του). Το “μήνυμά” της μέσω αυτού του video, δεν είναι άλλο από την αναγκαιότητα για κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας (όπως  σε θέματα κουλτούρας, εθνικότητας, θρησκείας, ηλικίας, γένους, σεξουαλικής ταυτότητας, σωματικών και πνευματικών χαρακτηριστικών, αξιών, μορφωτικού επιπέδου, κοινωνικο-οικονομικού επιπέδου κλπ). Share
You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0