'Καλοί Άνθρωποι με Δύσκολους Συγγενείς'

by - 12:55 μ.μ.


Σε γιορτές και σημαντικά γεγονότα οι οικογένειες συγκεντρώνονται, υποτίθεται, για να γιορτάσουν. Συχνά, όμως, αυτές οι συγκεντρώσεις προκαλούν περισσότερο στρες και συγκρούσεις, παρά χαρά και επαφή ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.
Το βιβλίο ‘Καλοί Άνθρωποι με Δύσκολους Συγγενείς’ που σας προσφέρει το No Excuse αυτή την εβδομάδα, μιλά σε εκείνους που δεν βλέπουν την ώρα να πάνε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά, ταυτόχρονα, τρέμουν με την ιδέα της επαφής με ορισμένους συγγενείς. Ο ισχυρογνώμων ηλικιωμένος γονιός, ο μισαλλόδοξος θείος, ο αδελφός που πίνει πολύ, η εξαδέλφη, η οποία επιδεικνύει το χρήμα και την κοινωνική της θέση-όλοι αυτοί οι χαρακτήρες εμφανίζονται στις, μερικές φορές, χιουμοριστικές, αλλά πάντα διδακτικές, ιστορίες, που θα...
βρείτε στο βιβλίο.
Βασισμένος σε πολύχρονη έρευνα πάνω στις οικογενειακές σχέσεις, ο Dr. Felder μας δίνει πρακτικές συμβουλές, ώστε ν' απολαύσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, τη βαθιά μας σύνδεση με τα πρόσωπα που αγαπάμε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα προβλήματα με τους ενοχλητικούς συγγενείς.
Γεμάτο συγκεκριμένες συμβουλές για κάθε είδους οικογενειακές καταστάσεις, από τις θρησκευτικές διαφωνίες και τις αδελφικές αντιζηλίες, μέχρι τα προβλήματα με ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια, το βιβλίο αυτό εξηγεί με πνευματώδη και εμπνευσμένα παραδείγματα πότε πρέπει να επέμβετε και πότε να υποχωρήσετε, πως θα πάψετε να νιώθετε σαν μάρτυρας και πως θα μείνετε ήρεμοι σε καταστάσεις που κάποτε σας έσπαγαν τα νεύρα.
Ο Leonard Felder, Ph. D., είναι ψυχολόγος, αναγνωρισμένος ειδικός στην βελτίωση των δύσκολων οικογενειακών καταστάσεων και συγγραφέας. Ζει στη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια. Μεγάλωσε στο Detroit και αποφοίτησε από το κολέγιο ‘Kenyon’ στο Ohio. Συνεργάστηκε με τον H. Bloomfield στη συγγραφή του βιβλίου ‘Κάντε ειρήνη με τον εαυτό σας’ ενώ ο ίδιος εκτός από την πλούσια αρθρογραφία του σε περιοδικά και εφημερίδες, έγραψε το βιβλίο  Ένα νέο ξεκίνημα: Πώς να αφήσεις τις “συναισθηματικές σας αποσκευές” και να απολαύσετε τη ζωή σας και πάλι’. Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 14 γλώσσες. Ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως στις ‘NBC News’ και ‘The Early Show’.

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0