Ένα χρήσιμο εργαλείο για το PC σας

by - 4:04 μ.μ.

Αυτή την εβδομάδα το No Excuse προσφέρει στους αναγνώστες του το ‘FolderHighlight’. Το ‘FolderHighlight’ είναι ένα μικρό, αλλά ισχυρό εργαλείο που αλλάζει την εμφάνιση στους φακέλους σας. Με το ‘FolderHighlight’ μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα το χρώμα του κάθε φακέλου, ώστε να γίνεται πιο εύκολη η ταξινόμηση και εύρεση των αρχείων σας. 
Το χρήσιμο αυτό εργαλείο, ενσωματώνεται αυτόματα στο πτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται με το δεξί κλικ πάνω σε οποιονδήποτε φάκελο. Έτσι, η αλλαγή...
του χρώματος γίνεται εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε κάποιο άλλο παράθυρο διαλόγου.    

Γιατί να το χρησιμοποιήσω;  

Λαμβάνουμε περίπου το 80% του συνόλου των πληροφοριών μέσα από τα μάτια. Ταυτόχρονα το 80% της μνήμης μας αποτελείται από εικόνες. Η περιήγησή μας ανάμεσα σε δεκάδες φακέλους με το ίδιο χρώμα, δυσκολεύει και καθυστερεί την αναζήτηση για κάποιον συγκεκριμένο φάκελο. Αν όμως ορισμένοι από αυτούς τους φακέλους έχουν διαφορετικό χρώμα, το μάτι μας θα τους “πιάσει” πιο γρήγορα απ’ ότι αν διαβάζαμε τους τίτλους όλων των φακέλων. Με αυτό τον τρόπο η εργασία μας γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά.  

Ποιός το χρειάζεται;  

- Όσοι θέλουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να οργανώσουν και να ταξινομήσουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στο PC τους.  
- Όσοι εργάζονται με πολλά έγγραφα και θέλουν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα του έργου τους.  
- Όσοι θέλουν το σύστημα λειτουργίας τους “καθαρό” και οργανωμένο.   

Πώς να το χρησιμοποιήσω;  

Το ‘FolderHighlight’ είναι πολύ εύκολο στη χρήση, δεν έχει σημασία πόσο καλά ξέρετε από υπολογιστές. Για να αλλάξετε το χρώμα ενός φακέλου, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο που θέλετε, επιλέξτε ‘FolderHighlight’ στις επιλογές πλαισίου και στη συνέχεια επιλέξτε την κατάλληλη εμφάνιση για το φάκελο.  

Ποιές είναι οι απαιτήσεις συστήματος;  

Το ‘FolderHighlight’ χρησιμοποιεί τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες από τα Windows 2000, ώστε να λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 2000, Windows 2003, Windows XP, Windows Vista και Windows 7. 

You May Also Like

0 σχόλια

Με την δημοσίευση του σχολίου σας, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: «Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση». Αν αυτό το μήνυμα δεν εμφανιστεί, ξαναπροσπαθήστε.

 • 64
  0
 • 22
  2
 • 57
  0
 • 60
  4
 • 53
  4
 • 36
  0